Schoenen, Tassen

Louis Vuitton accessoires herfst 2016

Louis Vuitton accessoires herfst 2016

Louis Vuitton was de hekkensluiter van fashion month. De laatste grote show in Parijs. En het was een succes! Ze zeggen dat het misschien wel de beste collectie van Nicholas Ghesquière voor Louis Vuitton is. Het was in ieder geval een show met ontzettend veel verschillende tassen. I like! Kijk je mee naar de Louis Vuitton accessoires voor de herfst 2016 collectie?

louis-vuitton-fall-2016-bags-trunksLouis Vuitton fall 2016 trunk bags

Ik ben niet altijd een even grote fan van Louis Vuitton (geweest), maar sinds Ghesquière aan het roer staat, is daar verandering in gekomen. Ineens wil ik tassen zoals de Twist hebben. En eigenlijk ook wel zo’n schattig mini koffertje zoals de Petite Malle. Sowieso lijkt me een vintage Louis Vuitton koffer echt te gek. Maar de nieuwe exemplaren zoals die met grijs luispaardprint of die in soepel leer zijn ook prachtig. Wel duur want ik gok dat ze een paar duizend euro kosten.

Waar de vorige collecties nog een retro look hadden, laat Ghesquière zich nu door hedendaagse iconen inspireren. Dat zorgt ook bij deze collectie voor een futuristisch tintje. Zo stond Lightning uit de game Final Fantasy XV model. En ook Jaden Smith, de zoon van Will Smith, is een Louis Vuitton model voor de vrouwencollectie. Zijn zusje Willow is trouwens het nieuwe model voor Chanel!

De tassen in zilver/hologram leer zijn daar een mooi voorbeeld van. De modellen zijn klassiek Louis Vuitton, maar de uitvoering maakt het modern. Ook de schoenen die we zagen, stoere veter boots, zijn afgewerkt in mesh en neonkleuren.

Louis Vuitton fall 2016 hologram bagsLouis Vuitton schoenen herfst 2016Louis Vuitton fall 2016 backpack bagsNieuwe rugzakkenLouis Vuitton accessoires Twist bag herfst 2016Louis Vuitton fall 2016 speedy twistSpeedy en Twist baglouis-vuitton-fall-2016-bags-twistTwist bag

Mijn favoriete tas uit deze collectie? De Twist met een zijden sjaal als hengsel. De Twist is echt mijn favoriete tas want die sluiting is zo mooi! Dit seizoen zit er dus een zijden sjaal bij in plaats van een metalen ketting. Ziet er erg mooi uit, al heb ik mijn twijfel of dat wel zo praktisch is 🙂

Benieuwd naar deze collectie? Check dan alle looks en tassen op Louis Vuitton. Naar verwachting liggen deze tassen aan het eind van de zomer in de winkels. Louis Vuitton is te koop in hun boetiek in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of in de shop in shop in de Bijenkorf. Die trouwens binnenkort nog groter wordt!

[Foto’s via Vogue Runway]

Vorige post Volgende post

Lees ook