Tassen

Louis Vuitton Cruise 2016 collectie

Louis Vuitton Cruise 2016

Deze week worden verschillende cruise collecties getoond. Chanel beet eerder het spits af en woensdag was het de beurt aan Louis Vuitton. De Louis Vuitton Cruise 2016 show vond plaats op de Bob en Dolores Hope Estate in Palm Springs, Californië. De setting van de show was fantastisch. Een groot huis bovenop een berg uitkijkend over Palm Springs. Plus een ondergaande zon. Dat zorgde voor een prachtige show mét heel veel nieuwe Louis Vuitton tassen.

Louis Vuitton Cruise 2016De nieuwe tote

Na elk nieuw seizoen van Louis Vuitton word ik steeds een grotere fan van Nicholas Ghesquière voor Louis Vuitton. Hij werkt heel duidelijk vanuit één stijl (seventies/retro) die hij per seizoen heel licht wijzigt of waar hij wat nieuwe stukken aan te voegt. Dit in tegenstelling tot andere ontwerpers die iedere seizoen geheel iets nieuws verzinnen. Het is niet per se mijn stijl, maar de tassen zijn wel vernieuwend en uniek. Het voordeel van zo’n Louis Vuiton garderobe is dat het nooit outdated is. Zo zien we de Petit Malle tas weer terug evenals de grote koffers die vorig seizoen hun intrede deden. Maar nu met een kek Palm printje.

Louis Vuitton Cruise 2016Detail van de nieuwe shopper

Ook zagen we een hele nieuwe tas. Een wat ruimere shopping tote in verschillende kleuren. Met een grote opvallende rits die je ook in de kleding terugziet. Dit is een hele praktische en handige tas, in tegenstelling tot de koffers, die het waarschijnlijk goed doet in de verkoop. Het lijkt mij een ideale werktas.

Louis Vuitton Cruise 2016 bagsEen rugzak met monogramprint en twee koffers

Louis Vuitton Cruise 2016 petit malleDe Petit Malle tas x2 en een clutch

De Louis Vuitton Cruise 2016 collectie ligt dit najaar in de winkels. Voor meer info check LouisVuitton.com.

[header via Louis Vuitton]
[foto’s via Style.com]

Vorige post Volgende post

Lees ook