Kleine lederwaren, Schoenen, Tassen

Louis Vuitton lente/zomer 2017 collectie

Louis Vuitton spring summer 2017 looks

Louis Vuitton was een van de laatste shows van Paris Fashion Week. En was het beste echt tot het laatst bewaard? Ik vond van wel. De collectie had een heel klein beetje een glam 80’s en 90’s feel én was heel draagbaar. Ik zou zó een aantal looks dragen. Uiteraard speelden tassen een grote rol. En die waren stuk voor stuk echt geweldig mooi. Het hotste item? De iPhone case, zonder twijfel!


Bekijk de finale van de Louis Vuitton show

Louis Vuitton iPhone case

Louis Vuitton spring summer 2017 iPhone cases Louis Vuitton spring summer 2017 iPhone cases

Sommige modellen droegen alleen een Louis Vuitton iPhone case. Pure luxe natuurlijk. Want vrouwen die géén tas nodig hebben, zijn pas echt rijk. Die hebben aan hun iPhone genoeg. Denk maar aan Anna Wintour. Heb je haar ooit met een tas gezien? Nee daarom! Die hebben gewoon een personal assistent en een auto met chauffeur voor hun bezittingen.

Ook zijn het denk ik wel de meest luxe cases die ik heb gezien. Er zitten zó veel details in. En zou dat echt krokodillenleer zijn? Zelfs de oordopjes zijn mooi weggewerkt in een cloche. Ze lijken een klein beetje op de Petite Malle tassen van vorige seizoenen. Goedkoop zullen ze wel niet zijn (helaas). Reken er maar op dat je binnen no time nepperds zal zien.

Tassen

Louis Vuitton spring summer 2017 twist bag

Louis Vuitton speelde niet op safe dit seizoen. We zagen een heleboel nieuwe tassen. Zelfs de Twist bag heeft een makeover gehad; een mat zwarte sluiting, korter hengsel en pailletten of mat python leer. Heel mooi.

Alle andere tassen hadden ook een kort hengsel, geen crossbody tas te zien bij Louis Vuitton! Alle tassen hadden veel mooie details. Mijn favoriet is het Damier patroon maar dan doorgestikt in plaats van geprint. Slecht te zien op deze foto’s, maar Louis Vuitton deelde op Instagram al een detailfoto. Echt prachtig. Een Speedy zou ook geweldig zijn in deze uitvoering!

Louis Vuitton spring summer 2017 tote bags Louis Vuitton spring summer 2017 bags Louis Vuitton spring summer 2017 bags

Schoenen

Louis Vuitton spring summer 2017 boots Louis Vuitton spring summer 2017 boots

Ook de schoenen vond ik erg mooi. Heb ineens veel zin om dit soort laarzen met een stevige blokhak te kopen. De combinatie van leersoorten is erg speels en modern. En ook hier is de devil in the details, want de hak heeft een inkeping aan de binnenkant en is gevoerd met het leer van de bovenkant.

Lees meer over deze Louis Vuitton collectie op LouisVuitton.fr. De collectie ligt waarschijnlijk begin volgend jaar in de winkels. Louis Vuitton vind je in de P.C. Hooftstraat of in de vernieuwde boetiek in de Bijenkorf Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook