Tassen

Mijn 3 favoriete zwarte mini tassen van dit moment

Chanel chevron flap bag

Er was een tijd dat ik geen enkele zwarte tas had, best gek voor iemand die alleen maar zwart draagt. Ik koos juist altijd voor grijs, rood en bruin. Maar eigenlijk is een zwarte tas super handig, die past namelijk overal bij! Intussen heb ik een heleboel zwarte tassen verzameld en mijn drie favoriete tassen van dit moment laat ik vandaag aan je zien.

1. Céline Trio bag

Céline Trio black large

Mijn zwarte Céline Trio is toch wel mijn állerfijnste tas van dit moment. Klein, maar er past precies genoeg in. Bovendien is het dé tas die iedere fashion blogger in haar garderobe moet hebben en dat is natuurlijk heel belangrijk. Nee helemaal niet, maar het is écht een van mijn beste aankopen. Ik heb ‘m zelfs in het blauw en zou er best nóg een willen hebben. Dus als je twijfelt, koop deze tas! Je zal er geen moment spijt van hebben.

2 Chanel flap bag

Chanel chevron flap bag

Ondanks dat ik deze tas niet heel erg vaak gebruik, staat ie toch in mijn top 3. Want ja, Chanel he? Gekocht op een tripje naar Parijs en iedere keer als ik deze tas gebruik word ik heel blij. Door het gestreepte chevron patroon is geen hele standaard Chanel tas, maar daardoor juist extra bijzonder. En de standaard 2.55 Chanel tas die komt er heus ook nog wel. Twijfel jij over een Chanel tas? Gewoon doen!

3 Bally wallet on a chain

Bally wallet on a Chain

Klein maar fijn en dit is de perfecte tas als je eigenlijk niks mee wilt nemen, behalve het hoognodige zoals je pinpas en telefoon. Meer past ook niet in deze portemonnee aan een hengsel (haha). Het interieur is rood en dat steekt lekker af tegen het zwart.

Wat is jouw favoriete zwarte tas?

Vorige post Volgende post

Lees ook