TBH Favorites, Winkels

Mijn 4 favoriete webshops

4 favoriete webshops

Ik houd van online winkelen. Ik kan uren ronddolen in digitale winkels, tig keer mijn mandje vullen om vervolgens niets te kopen. Maar als ik dan wel iets koop dan is het daarna ook één groot feest. Vanaf het moment dat mijn bestelling bevestigd wordt en mijn creditcard niet geweigerd is tot aan het moment de de PostNL of UPS bezorger aan mijn deur staat. I love online shoppen!

Het beste is dat ik dit allemaal thuis vanaf de bank kan doen of in de trein vanaf mijn iPhone. En ja, soms winkel ik ook stiekem vanaf mijn werk. Want in hele speciale gevallen heb je geen keus en moet je wel iets á la minute bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Balmain x H&M collectie of toen ik ineens de Mansur Gavriel bucket bag zag op Net-a-Porter. Snap jij snap ik!

Net-a-Porter.com

Dé allergrootste en fijnste internationale webwinkel die er bestaat. Ze hebben alles, van de mooiste pret-a-porter tot de nieuwste it-bags en luxe cosmetica. De productfoto’s zijn van goede kwaliteit en dat is wel zo fijn als je het item nog niet in het echt hebt gezien.

Ik shop hier vooral de merken die nergens anders te koop zijn, zoals bijvoorbeeld de Mansur Gavriel tassen, Cire Trudon kaarsen en Hourglass make-up. Als mijn creditcard het zou toelaten kocht ik hier alles.

reveal mansur gavriel bucket bag flammaDe little black box van Net-a-Porter

DeBijenkorf.nl

De Bijenkorf is het enige warenhuis in Nederland met luxe merken. Ieder seizoen komen er een boel toffe merken bij. Zo verkoopt de Bijenkorf sinds kort de mooie tassen van het Engelse warenhuis Liberty. Merken zoals Céline, Fendi, Balenciaga en Valentino worden (nog) niet online verkocht. Daarvoor kun je terecht in het filiaal in Amsterdam.

Een ander groot voordeel van de Bijenkorf is dat ik een Bijenkorf creditcard heb. Daarmee spaar ik punten die ik vervolgens kan inwisselen voor gratis dingen van de Bijenkorf. Zo heb ik een aantal van mijn Céline tassen met flinke korting kunnen kopen. Win win dus!

Matchesfashion.com

Die dozen! <3 Alles wat je bestelt bij de Engelse webshop Matches wordt bezorgd in hun signature marble box. Alleen al daarom bestel ik graag bij Matches. Ze zijn veel stijlvoller dan een opbergdoos van de Ikea. Maar nog veel belangrijker, ze hebben veel mooie merken zoals Chloé, Saint Laurent, Aquazurra en Gianvito Rossi.

Matches fashion marble boxDe marble box van Matches

Fashionette.nl

Hoor ik daar iemand korting zeggen? Fashionette is mijn favo online shop om een designertas met korting te kopen. Ze doen niet aan seizoenen maar hebben een wisselend assortiment designertassen én tegenwoordig ook schoenen mét korting. Je moet wel een beetje geluk hebben want als je te lang twijfelt dan is de kans groot dat het item uitverkocht is.

Er zijn nog veel meer webshops waar ik graag shop, denk aan H&M, ASOS, Zara en nog veel meer. Wat zijn jouw favoriete webshops?

[Header via William Iven via Unsplash]

Vorige post Volgende post

Lees ook