TBH Favorites, Winkels

Mijn eerste designertas van Fashionette

Fashionette.nl review tas Bally thebaghoarder

Een tijdje terug schreef ik al een artikel over Fashionette. Een online shop met een geweldig assortiment designertassen en schoenen waar, niet onbelangrijk, vaak ook nog eens korting op zit. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Chloé, Tom Ford, Givenchy en Mulberry. Ik viel als een blok voor een tas van Bally en besloot deze te bestellen. 

Fashionette

Het in 2009 opgerichte Fashionette is inmiddels de meest bezochte online shop voor designertassen in Duitsland. Niet heel verwonderlijk, want het grootste pluspunt van Fashionette is het enorme assortiment en de scherpe prijzen. Al mijn lievelingsmerken zijn er te koop, in één webshop en dat is best wel handig. Het is, zoals ze ook zelf zeggen, echt designer bag heaven! Ze verkopen ook als enige online mijn favoriete merk: Céline. Als Céline addict is dat natuurlijk heel goed nieuws. Of juist slecht nieuws voor mijn portemonnee ;).

Zijn er nog meer pluspunten? Jazeker. Zo hebben ze vaak extra kortingen op items uit de wat oudere collectie’s en wisselt de collectie bijna iedere dag. De service is ook nog eens goed, bij vragen kun je bellen of mailen en verzenden is voor alle artikelen gratis. Binnen 2 dagen had ik mijn tas in huis. Omdat ze maar kleine voorraden hebben moet je trouwens snel de knoop doorhakken. Stel dat je droomtas is uitverkocht!

Fashionette.nl review tas Bally thebaghoarderMijn nieuwe Bally Stafford tas via Fashionette

Ik bestelde een tas van het Zwitserse merk Bally, een kleine zwarte clutch die perfect is op dagen dat je alleen je portemonnee en telefoon mee wilt nemen. Meer past er ook niet in en dat is helemaal niet erg. Misschien schrijf ik binnenkort nog wel een review over deze tas.

 

Dit is een samenwerking!

Vorige post Volgende post

Lees ook