Kleine lederwaren, TBH Favorites

Mijn mini bag charm collectie

Celine blade bag charm

Al vanaf het moment dat Fendi de bag charms introduceerde, ben ik een groot fan van deze fluffy vriendjes voor je tas. Maar een paar honderd euro voor een fluffy accessoire had ik niet echt over. Tot ik vorig jaar een rode appel van Dolce & Gabbana in de sale vond bij Shoebaloo. Even later volgde zwart/blauwe variant die ik in Spanje scoorde. Mijn bag charm collectie is nog super mini, maar wel enorm fluffy :).
Celine trio bag charm dolce gabbana apple

De eerste bag charm die ik kocht was een rode appel van Dolce & Gabbana. Gemaakt van rood konijnenbont en afgewerkt met een blaadje van saffianoleer. Als je Dolce & Gabbana een beetje kent, weet je dat ze veel fruit verwerken in hun collecties. Deze bag charm had je ook nog als citroen en kersen. Ook erg leuk! Ik combineer deze vooral met mijn zwarte Céline trio en Mansur Gavriel Bucket bag.

In Nederland is het niet echt gebruikelijk dat je bont draagt, maar in Spanje hebben alle oude vrouwtjes een bontjas aan. In de winkelstraten daar vind je dus ook veel meer winkels die het verkopen. Zo vond ik ook deze zwart/blauwe bag charm gemaakt van wasbeerbont. Het is dat ze niet meer leuke kleuren hadden, anders had ik er wel meer gekocht. Het staat perfect bij mijn blauwe Céline Blade tas.

Celine blade bag charmtbh bag charms

Naast deze high end bag charms van echt bont, zie ik tegenwoordig ook veel bag charms van neobont. Zo heeft de H&M ze in de collectie en ik heb ze ook bij Zara gespot. Het grote voordeel is dat deze maar een paar euro kosten!

Ik heb er nog maar twee, maar het smaakt naar meer. Of ik ooit een paar honderd euro uit zal geven aan een echte van Fendi weet ik niet. Maar als ik een betaalbare variant tegenkom dan laat ik die zeker niet liggen.

Ben jij net als ik ook fan van bag charms of vind je het helemaal niets? Ik hoor het graag in de comments!

Fendi Light pink bag charmFendi bag charm 280 euroH&M bag charm blueH&M Bag charm 7.99 euroHelen Moore Faux fur pompom fuchsiaHelen Moore faux fur pompom via de Bijenkorf 39.95

Vorige post Volgende post

Lees ook