Schoenen, Shoe Sunday

Moncler schoenen: perfect voor de winter

Moncler schoenen

Wat doe je aan als het echt heel koud is? Of als het sneeuwt of glad is? De opties voor fashionable winterschoenen zijn meestal beperkt. Een praktisch maar comfortabele paar wint het dan al snel. Maar deze Moncler schoenen zijn niet alleen praktisch, ze zijn gelukkig ook stijlvol. Ideaal als je bijvoorbeeld op wintersport gaat.

Moncler schoenen BlanceBlanche laarzen via 455 euro

En ik ga dus op wintersport dit jaar. Voor het eerst en daarvoor heb ik een hele nieuwe garderobe nodig. Maar waarom zijn de meeste dingen die je in een standaard sportwinkel ziet zo lelijk? Je wil toch een beetje fashionable voor de dag komen? Of tenminste een beetje hip die berg af? Maar helaas zijn alle mooie dingen best wel duur.

Moncler is zo’n duur merk. Maar dan heb je ook wat zeg ik maar altijd. Stevige en stoere leren laarzen waarmee je zonder problemen door de sneeuw loopt. Maar die ook stijlvol zijn als het even niet sneeuwt of als je gaat ápres-skiën.

Moncler schoenen Saturne moonbootsSaturne Moon Boots 455 euroMoncler schoenen PattyPatty laarzen 495 euroMoncler schoenen New VivianNew Viane boots 695 euroMoncler boots beigeBoots van suede en schapenbont 355 euroMoncler schoenen AnneGinette laarzen 575 euroMoncler schoenen GinetteGinette laarzen 265 euroMoncler schoenen FernandeFernande laarzen 1085 euro

Oh ja, deze harige rode Fernande boots moeten ook in dit rijtje. Niet praktisch, wel grappig :).

Shop Moncler schoenen via Moncler.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook