Schoenen, Shoe Sunday, TBH Favorites

New in: all white Adidas Stan Smith sneakers

Céline Coin Adidas Stan Smith sneakers all white the bag hoarder

Een beetje laat, maar ik heb éindelijk mijn all white sneakers. Zelf ontworpen Adidas Stan Smith sneakers welteverstaan. Niet omdat all white zo exclusief is, maar omdat ik het TBH logo in de binnenkant heb. Hoe cool is dat?! Niemand die het ziet, maar ik vind het wel heel tof.

Adidas Stan Smith sneakers all white the bag hoarderAdidas Stan Smith sneakers all white the bag hoarderAdidas Stan Smith sneakers all white the bag hoarder

Begin dit jaar kreeg ik bij mijn abonnement op Vogue een voucher voor een gratis paar Stan Smith sneakers. Ik heb heel lang getwijfeld voor welke versie ik zou gaan. Ik ben uiteindelijk voor een all white versie gegaan. Anders dan de gewone Stan Smith sneakers die overal te koop zijn, is het witte ‘struisvogelleren’ stuk aan de achterkant. Het is een subtiel detail maar wel anders dan ‘normaal’ dus.

Maar allerleukste vind ik dus de binnenkant. Want als je ervoor kiest om je eigen sneakers te ontwerpen bij Adidas, mag je ook de tekst aan de binnenkant kiezen. Ik koos ervoor om ‘The Bag Hoarder’ in mijn schoenen te zetten. Lekker exclusief en speciaal voor mij 🙂

Voordat ik deze schoenen kocht, hoorde ik wat horrorverhalen over deze sneakers. Ze zouden niet lekker zitten, de maat valt klein etc etc. Maar het valt echt wel mee! Ik bestelde ze een maat groter en heb ik er vandaag de hele dag zonde problemen op gelopen. Fijne toevoeging aan mijn schoenencollectie dus.
Céline Coin Adidas Stan Smith sneakers all white the bag hoarder

De tas die ik draag is de Céline Coin tas die ik vorig jaar kocht. Het model is ietsje groter dan de Céline Trio en heeft een schakelketting. Had deze tas een hele tijd niet gebruikt, maar ben blij dat ik ‘m weer uit de kast heb gevist.

Shop de Stan Smith sneakers via de Bijenkorf of Zalando. Liever net als ik zelf een exclusief paar ontwerpen? Ga dan naar Adidas.

Vorige post Volgende post

Lees ook