Tassen, TBH Favorites

New in: Chanel WOC in zwart caviar leer

Chanel WOC Caviar black ghw unboxing

Afgelopen weekend ging ik naar Parijs en ik had één missie: het scoren van mijn tweede Chanel tas. Een Chanel WOC (wallet on a chain) om precies te zijn. Mijn eerste Chanel tas kocht ik in 2014 ook in Parijs en dat is echt de beste en leukste plek om een Chanel tas te kopen. Er is ontzettend veel keus en het is een mooie herinnering aan je reis. In de Chanel boetiek in de Rue Cambon vond ik voor mij de perfecte Chanel WOC. Liefde op het eerste gezicht? Yes!

Chanel WOC Caviar black ghw unboxingchanel woc tbhHeel blij met mijn net gekochte tas

Ik kocht mijn Chanel in de Rue Cambon boetiek. Voor Chanel addicts is dit een soort bedevaartsoord. Hier móet je naar toe als je in Parijs bent. Dit is de eerste boetiek die Coco Chanel had in Parijs. Boven had Coco haar appartement dat nog steeds intact is. Op de derde verdieping werkt Karl Lagerfeld aan de nieuwe collecties. Omdat het zo’n bijzondere plek is, krijg je een speciale witte Rue Cambon tas en verpakking als je hier iets koopt. Dat is een echte collectors item.

In deze boetiek vind je vooral de classics. Precies waarvoor ik kwam! Omdat het een van de drukste Chanel winkels is, moet je altijd even wachten. Maar als je eenmaal aan de beurt bent, nemen ze echt de tijd voor je. Met een glaasje water, kopje koffie of zelfs champagne. Want de aankoop van een Chanel tas moet je vieren! Het is en blijft een feestje 🙂

Chanel WOC Caviar black ghw unboxingHoe mooi is dit verpakt?! Bijna zonde om uit te pakken!
Chanel WOC Caviar black ghw unboxingDe doos met de stofzak voor de WOC

Ik twijfelde tussen een rode Boy, een felroze of zwarte lambskin of een zwarte in caviar leer. Omdat het mijn tweede Chanel tas moest worden ben ik voor klassiek zwart gegaan. Misschien een beetje saai, maar wel gewoon altijd goed. Een rode of roze komt er ooit nog wel 🙂 Het formaat van een WOC leent zich perfect voor festivals of een avondje uit dus het duurzame caviar was de beste optie voor mij. Dan hoef ik me niet druk te maken over krassen of vlekken.

Caviar is gewoon calfskin maar het heeft een bepaald patroon waardoor je krassen niet snel ziet. Het nadeel is wel dat het veel minder zacht aanvoelt dan lambskin leer. De Chanel WOC is in nog veel meer kleuren en (leer)soorten verkrijgbaar. Hier vertel ik je meer over de Chanel Wallet on a Chain tassen.

Chanel WOC pink, red and blackDe vier WOC’s waaruit ik kon kiezen: een rode Boy, een roze en zwarte in lambskin en een zwarte in caviarChanel WOC Caviar black ghw unboxingEn dit is ‘m dan 😀
Chanel WOC Caviar black ghw unboxing Chanel WOC Caviar black ghw unboxing

Ik ben ontzettend blij met de Chanel Wallet on a Chain. Het is dus een portemonnee maar er past nog verrassend veel in. Er zit een groot vak in, een aantal kleine vakjes voor pasjes, een ritsvak, een steekvak aan de voor- en achterkant en nog een ritsvak in de flap. Het schijnt dat Coco Chanel in dat vak haar liefdesbrieven bewaarde. Het lijkt mij vooral een goede plek voor een paspoort 🙂

Deze tas kan ik eindelijk van mijn wishlist afstrepen. Welke tas staat er nog op jouw wishlist?

Vorige post Volgende post

Lees ook