Kleine lederwaren, Tassen, TBH Favorites

New in: december haul met o.a. Chanel broche, Loewe shopper en Loewe Elephant bag charm

Chanel broche Loewe shopper
De eerste week van januari zit er intussen weer op, maar ik blik toch graag nog even terug op december. December was een goeie maand wat betreft nieuwe aankopen. Of nouja aankopen, de Chanel broche kreeg ik van mijn vriend voor kerst! De Loewe shopper en Loewe Elephant bag charm waren sale finds die ik zelf heb gevonden. 

Chanel broche Loewe Elephant Loewe T-shopper en Elephant bag charm

Loewe T-Shopper

Ken je dat gevoel bij een potentiële nieuwe tas? Je denkt dat die ene specifieke tas dé tas der tassen is die ál je tassenproblemen oplost. Ik zocht al heel erg lang een shopper die ik voor mijn werk kan gebruiken. Ik dacht aan de Mansur Gavriel shopper, ik paste een Saint Laurent shopper maar uiteindelijk vond ik een andere tas.

Voor mijn werk moet ik vaak lang met de trein, soms met laptop en soms niet. En mijn hele hebben en houwen moet dan mee op een werkdag. Saladebakje, flesje water, appel, banaan, snacks, laptop, oplader voor laptop en iPhone, tijdschrift of boek, haarborstel, sjaal en weet ik wat nog meer. Alles om een werkdag als forens te overleven :).

Ik vond de Loewe T-shopper in de sale bij de Bijenkorf. Het is een leren shopper met all over gestanste Loewe monogram print. Niet erg opzichtig omdat Loewe nog niet heel erg bekend is. De tas is werkelijk prachtig gemaakt. Het leer is ontzettend zacht, de suède voering mooi afgewerkt en de handvatten lekker stevig. Het is een kleine maar brede shopper en mijn Macbook 13″ past er perfect in. Kortom, ik ben er heel blij mee!

Zou hier mijn zoektocht eindigen? Ik zou the Bag Hoarder niet zijn als ik niet dacht dat ik ook nog wel een wat groter model shopper zou kunnen gebruiken 🙂 Eentje met nóg langere hengsels en nog meer ruimte. Een beetje zoals de Louis Vuitton Neverfull GM dus.

Loewe Elephant bag charm

Loewe maakt echt de meest schattige bag charms, kleine portemonneetjes en mini tassen in de vorm van een olifant. Een hele tijd geleden schreef ik al over hoe de Loewe olifantentas werd gemaakt. Die had ik graag gehad maar de bag charm/purse coin vond ik in de sale en kón ik gewoon niet laten liggen. Te cute toch?

Shop (zonder korting!) de Loewe T-shopper voor 990 euro of de Elephant bag charm voor 295 euro via Loewe.com.

Chanel broche Loewe Elephant De Loewe Elephant bag charm en Chanel broche

Chanel broche met parels

Dit was de verrassing tijdens de kerstdagen! Ik heb altijd al een Chanel broche gewild maar ik wist niet zo goed of het wel iets voor mij was. Want wie draagt er tegenwoordig nog een broche? Niet veel mensen. Maar geïnspireerd door Instagram (waar anders?!) toog ik naar de Chanel boetiek in Amsterdam. Maar werd ik verliefd op een klassieke broche met parels.

Staat toch wel héél erg leuk op je jas, sjaal of muts. En helemaal niet ouwelijk. Maar ze zijn best wel prijzig. Na een uitgebreide fotoreportage die ik deelde met mijn vriend en beste vrienden ging ik zónder zwarte tas naar huis. Niet wetende dat ik een paar weken later met Kerst dezelfde broche zou krijgen! Een goeie outfitfoto heb ik nog niet, maar ik draag de broche heel casual op een grijze sjaal en ik ben er heel blij mee.

Check alle Chanel broches via Chanel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook