Tassen

New in: Tom Ford T Shopper

Tom Ford T Shopper black tbh

Mijn laatste aanwinst is er eentje van Tom Ford; de T shopper. Een basic zwarte shopper en misschien wel de perfecte shopper én werktas. Mijn laptop en andere spullen passen perfect in deze tas. Ik kocht ‘m eind vorig jaar en na drie maanden intensief gebruik vraag ik me nu af, hoe kon ik ooit zonder?!

Tom Ford T Shopper black tbhTom Ford T shopper

De tas zat al tijden in mijn hoofd en ik ben echt blij dat ik deze shopper gekocht heb. Ook al lijkt de tas niet heel bijzonder, soms schuilt de kracht van een tas in zijn eenvoud. Zoals de handvaten die een T vormen. Tom Ford maakt geen typische it bags maar ik vind dit echt een mooie tas.

Ik heb al een andere zwarte shopper van Loewe, maar deze heeft langere handvaten zodat ik de tas ook over mijn schouder kan dragen. De shopper van Saint Laurent stond ook hoog bovenaan mijn wishlist, maar toch won deze Tom Ford shopper.

Waarom ik deze tas koos

Deze shopper is super licht omdat de tas gevoerd is in stof. Een leren voering is misschien chiquer maar dat maakt de tas ook meteen een stuk zwaarder. Onhandiger als je veel spullen mee wil nemen. Het leer is bewerkt en heeft een saffiano-achtig patroon waardoor het ook nog eens tegen krassen kan. Een oer-Hollandse regenbui overleeft deze tas ook zonder problemen. Pluspunten!

Licht + krass proof + en groot genoeg voor mijn laptop = de perfecte werk- en reistas wat mij betreft. Super blij met deze nieuwe aankoop!

Tom Ford T Shopper black tbh Tom Ford T Shopper black tbhTom Ford T shopper in zwart, groen en wit via Net-a-Porter

Ik kocht de mijne bij MyTheresa maar shop ‘m nu via Net-a-Porter voor 790 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook