Tassen

Nieuw: Alexander McQueen Box bag

Alexander McQueen Box

Volgens mij is er een frisse wind gaande bij het designteam van Alexander McQueen. De nieuwe tassen zijn verrassend strak en minimalistisch voor Alexander McQueen. Verrassend want de stijl van McQueen is meestal romantisch, decoratief en over de top. En met het succes van de more is more’ Gucci-stijl verwacht je niet dat ze back to basic gaan. Maar dat is helemaal niet erg want de nieuwe Box Bag is een pareltje.

Alexander McQueen box 16 orangeBox 16 1490 euroAlexander McQueen box 19 black detail insideDe binnenkant van de BoxAlexander McQueen box 3 manieren om de tas te dragen

Ik houd van strakke vierkante tassen. De Céline Classic Box is één van mijn favoriete tassen en de Mark Cross Grace box vind ik ook een beauty al zit die niet in mijn collectie. De Alexander McQueen box past ook perfect in dit rijtje. De tas is een echt ‘doosje’. Je vouwt de flappen open opzij om de tas open te doen. Leuk en origineel detail maar niet heel handig als je even snel iets wil pakken.

De tas is gevoerd in nep suède, heeft een groot vak en twee kleinere vakjes, een aparte kaarthouder en een ritsvak. Je kan deze box  op meerdere manieren dragen. Naast de schakelketting die je enkel (over je schouder) of dubbel (als clutch) kunt dragen, zit er ook een leren schouderband bij. Fijn, want zo tover je de tas om tot een handige crossbody.

Alexander McQueen box 16 black silver stonesAlexander McQueen box 19 black croc Alexander McQueen box 19 black Alexander McQueen box 19 grijs Alexander McQueen box 19 burgundyBox 19 in leer 1690 euro
Alexander McQueen box 19 pythonAlexander McQueen box 19 pythonBox 19 in python 2590 euro

De Box is verkrijgbaar in twee maten, klein en groot. De kleine is te koop vanaf 1490 euro. De grote is er al voor 1690 euro. Shop de Box via de webshop van Alexander McQueen.

Vorige post Volgende post

Lees ook