Tassen

Nieuw: Danse Lente tassen

Danse Lente Phoebe bag header

Hebben minimalistische tassen hun beste tijd gehad? Nee hoor. Het Londense merk Danse Lente bewijst dat strakke tassen geïnspireerd op geometrische vormen en moderne architectuur nog hartstikke van nu zijn. De Phoebe tas ga je zeker nog heel veel zien op Instagram en tijdens de fashion weeks. Dat de tassen bijna allemaal uitverkocht zijn is een goed teken.

Danse Lente betekent langzame dans in het Nederlands. Ik denk dat ze daarmee willen zeggen dat ze anti fast fashion zijn. Ze maken speelse producten die niet trendgevoelig zijn en jaren mee kunnen. De Danse Lente tassen hebben niet alleen bijzondere vormen, ook qua kleur zijn de tassen heel erg uitgesproken. Als dat je ding is, kan je je hart ophalen bij Danse Lente.

En ook niet onbelangrijk, de tassen kosten tussen de 400 en 500 euro. Prima prijs voor een tas die misschien wel de volgende it-bag gaat worden. Maar hee, dat claimt natuurlijk elk nieuw merk!

De herfst/winter collectie Danse Lente tassen bestaat nu uit 4 tassen en 3 kleine portemonnees.

Phoebe

De Phoebe is de bekendste en meest populaire tas van Danse Lente. Het opvallendste detail zijn de twee metalen spiralen bovenop de tas waar de schouderband aan vast zit. De tas is geïnspireerd op een notitieboekje en dat zie je wel een beetje. De kleurvlakken versterken de vorm van de tas. En ook handig om te weten; de tas heeft twee grote vakken voor al je spullen.

Danse Lente Phoebe bag blue white red orange Danse Lente Phoebe bag black whitePhoebe 445 euro

Lorna

De Lorna is een extra diepe bucket bag met een verstelbare schouderband. De nadruk bij deze tas ligt op die schouderband. De gaatjes om de band te verstellen vallen lekker op. Eén nadeel, je moet lekker diep grabbelen in deze tas.

Danse Lente Lorna bagsLorna 575 euro

Spei

Na de Phoebe vind ik dit de leukste tas van Danse Lente. Een kleine crossbody tas is super praktisch. En ook hier zijn kleur en vorm mooi met elkaar gecombineerd.

Danse Lente Spei bagsSpei 375 euro

Johnny

De Johnny is vooral een conceptuele geometrische tas. Niet heel praktisch, wel bijzonder.

Danse Lente Johnny bagsJohnny 375 euro

Kleine lederwaren

Om de tassen de complimenteren heeft Danse Lente ook een paspoorthouder en twee portemonnees.

Danse Lente small leather goodsPaspoorthouder 180 euro, portemonnee zwart 180 euro en kaarthouder 140 euro

Shop Danse Lente op DanseLente.com of Net-a-Porter. De meeste tassen zijn nu out of stock maar komen in augustus terug op voorraad.

Vorige post Volgende post

Lees ook