Schoenen, Shoe Sunday

Nieuw: Dear Frances schoenen

Dear Frances float boots

Dear Frances is een Engels merk met schoenen die je echt moét zien. Plaatjes zijn het! Ik ontdekte dit merk door hun prachtige productfoto’s Instagram. En ook op hun eigen site besteden ze veel aandacht aan de foto’s. Ik viel head over heels voor de schoenen van Dear Frances.

Dear Frances Spirit boots tanSpirit boots 510 euro

Dear Frances maakt moderne klassiekers met een twist. Wat dacht je van de oversized blokhak van de Nina pumps of een zwevende hak van de Float boots? Bijzonder, maar niet té gewaagd.
Dear Frances werkt met kleine oplages die ze laten maken door een vast atelier in Italië. De schoenen zijn niet goedkoop, maar daar krijg je wel een goed paar schoenen voor terug. En Dear Frances doet niet aan seizoenen. Want waarom zou je 4 keer per jaar nieuwe schoenen moeten hebben? Als schoenen kwalitatief goed gemaakt zijn, gaan ze lang mee en heb jij er veel plezier van.
Mijn favoriete schoenen zijn de Spirit en de Vera boots. Zo mooi!

Word je net als ik ook enthousiast van deze foto’s met prachtige schoenen? Check dan snel de hele collectie van Dear Frances. En meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling.

Vorige post Volgende post

Lees ook