Tassen

Nieuw: Givenchy Horizon tas

Givenchy Horizon bag black

De Givenchy Horizon tas is het nieuwste lid van de Givenchy familie. Het is de meest boxy tas van Givenchy tot nu toe. Ik zag deze tas in Parijs en was meteen verkocht. Is het weer een Birkin look-a-like? Helemaal niet, het is de Givenchy interpretatie van deze klassieker. Veel moderner en simpeler. Mooi!

Givenchy Horizon bag black

Ik vind deze Givenchy tas zeker lijken op de Birkin. Maar de Saint Laurent Sac de Jour of de Dior Diorever hebben ook wel iets weg van de Birkin. Maar toch vind ik deze, en die van Saint Laurent en Dior, weer totaal anders. Mooi om te zien hoe elk modehuis zijn eigen twist geeft aan een klassiek model.

De enige details van de Horizon zijn het logo en de grote leren band die rond de tas loopt. Juist die brede band is een mooi detail. Ik heb al een Horizon versie gezien waarbij de band van pythonlees is en de rest van de tas van kalfsleer. Mooi hoe die verschillende texturen tegen elkaar afsteken.

Givenchy Horizon bag black

De Givenchy Horizon tas heb ik nog niet in de grote webshop gezien, tot nu toe alleen bij Farfetch. Shop de Horizon voor 1990 euro via Gente Roma via Farfetch. Ik weet zeker dat andere winkels de Horizon komend seizoen ook zullen krijgen.

Vorige post Volgende post

Lees ook