Geen categorie

Nieuw: Louis Vuitton Eye Trunk iPhone case

Louis Vuitton Eye Trunk iPhone 7 toile monogram

Vanaf het eerste moment dat de Louis Vuitton Eye Trunk iPhone cases te zien waren tijdens de show in oktober zijn ze een grote hit op social media. En nu liggen ze eindelijk in de winkels. Een iPhone case in de vorm van een Louis Vuitton koffertje. Als je ongeveer hetzelfde bedrag van een iPhone (800 euro!) over hebt voor een hoesje, ren dan nu naar de Louis Vuitton boetiek!

Louis Vuitton Eye Trunk iPhone 7 case monogramme Louis Vuitton Eye Trunk iPhone 7 case monogram goldDe Eye Trunk cases tijdens de spring 2017 show

Deze iPhone case is echt wel een dure grapje. Je betaalt 800 euro voor een iPhone 7 variant. Voor dat zelfde geld heb je bijvoorbeeld ook een échte tas zoals Speedy of Neverfull. Past een stuk meer in en is een betere investering. Want wedden dat je iPhone 8 hier over een jaartje niet meer inpast?!

Een aantal modellen liepen tijdens de show zonder tas maar wel met een Eye Trunk iPhone case. Het doet me denken aan bijvoorbeeld Kim Kardashian of Anna Wintour (editor in chief Amerikaanse Vogue). Die zie je ook (bijna) nooit met een tas, alleen met een iPhone. En ja dan mag je best een paar honderd euro uitgeven aan een flashy iPhone case!

Louis Vuitton Eye Trunk iPhone 7 plus toile monogramEye Trunk Monogram iPhone 7 800 euroLouis Vuitton Eye Trunk iPhone 7 plus toile monogram eclipseEye Trunk Iphone 7 plus Monogram Eclipse 850 euro
Louis Vuitton Petite Malle iPhone 7 case crocodile goldPetite Malle 7 in krokodillenleer 3500 (!) euro

Bekijk alle Louis Vuitton Eye Trunk cases op LouisVuitton.com of breng een bezoekje aan de Louis Vuitton boetiek in de P.C. Hooftstraat of in de Bijenkorf Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook