Schoenen, Shoe Sunday

Nieuw: Nike Air Max Jewell LX sneakers

Air Max Jewell LX

Het is al een tijd geleden dat ik enthousiast werd van een paar Nike sneakers. Maar nu heeft Nike weer een model waar ik héél blij van word. Het is een nieuw model Air Max gericht op een meer fashionable publiek. De zool heeft zeker wat weg van de populaire Chanel sneakers. Nike combineert mat leer met een glanzend stuk met tortoise shell (schildpad) print aan de achterkant.

Air Max Jewell LX black tortoiseNike Air Max Jewell LX via Nike 140 euroAir Max Jewell LX SailNike Air Max Jewell LX via Nike 140 euroAir Max Jewell LX Vachetta TanNike Air Max Jewell LX via Nike 140 euro

Nike haalt veel inspiratie uit hun eigen archief. Zo zijn deze nieuwe Air Max Jewell LX sneakers geïnspireerd op de Air Max Plus uit de jaren 90. Dat moeten we dan maar geloven want ik heb geen idee welk model dat is. De lijnen van deze sneakers en met name de zool hebben inderdaad een nineties feel.

Om te zorgen dat deze sneakers 2017 worden, combineert Nike in de LX (luxe) versie echt leer met een schildpadprintje aan de achterkant. En ik houd zo ontzettend van deze print!

Is het te heftig? Ga dan voor de Air Max Jewell Premium in roze met brons of shiny zwart. Er is ook nog een gewone Jewell versie maar die is wel heel saai ;).

Air Max Jewell premium gold silk pearl pinkNike Air Max Jewell Premium via Nike 115 euro Air Max Jewell premium metallic hematiteNike Air Max Jewell Premium via Nike 115 euroAir Max Jewell witNike Air Max Jewell via Nike 110 euro

Check alle Nike Air Max Jewell sneakers nu via Nike.com.

[Header via Sneakerfreaker]

Vorige post Volgende post

Lees ook