Kleine lederwaren

Nieuw: portemonnees van Mansur Gavriel

Mansur Gavriel portemonnees

Het kon ook niet anders. Na een succesvolle lijn met tassen kwamen schoenen, kleding en nu kunnen we ook shoppen voor een Mansur Gavriel portemonee. Kies voor een cardholder, continental wallet of een schattige halve maan als portemonee. Uiteraard in hetzelfde leer en de mooie kleuren die je gewend bent van Mansur Gavriel.

Mansur Gavriel is hard bezig om haar imperium uit te breiden. In 2015 was het nog erg lastig om een tas te kopen en ik was (en ben nog steeds!) erg blij met mijn bucket bag. Er was zelfs een wachtlijst voor! Maar inmiddels shop je de Mansur Gavriel tas van je dromen gewoon online en heb je keus uit veel modellen en kleuren.

Wat maakt de tassen en accessoires van Mansur Gavriel nou zo aantrekkelijk? Nou ze zijn betaalbaar, te koop in ontzettend veel mooie en modieuze kleuren en de moderne no nosense uitstraling zorgt dat ze nooit uit de mode raken. En nu shop je dus ook een handige portemonee voor ín je tas. De ontwerpen zijn niet innovatief, wel heel mooi minimalistisch.

Mansur Gavriel cardholder yellow Mansur Gavriel cardholder red Mansur Gavriel cardholder blush Mansur Gavriel cardholder blackCardholder 175 euroMansur Gavriel continental wallet yellow Mansur Gavriel continental wallet redContinental wallet 354 euroMansur Gavriel mini moon zip around yellow Mansur Gavriel mini moon zip around red Mansur Gavriel mini moon zip around blushMini moon zip around 267 euro

Mansur Gavriel mini zip around blushMoon ziparound 354 euro

Dit is maar een selectie van de kleuren. Je hebt ook nog cognac, blauw, wit, groen en nog meer tinten roze. Zodat je je portemonee goed kunt matchen bij je tas.

Shop deze Mansur Gavriel portemonnees via Matches of Net-a-Porter. In Nederland is Mansur Gavriel te koop bij van Ravesteijn in Amsterdam. Check alles van Mansur Gavriel op MansurGavriel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook