Tassen

Nieuw: Saint Laurent Sac de Jour Souple

Saint Laurent Sac de Jour souple b

Modellen wisselen elk seizoen. Maar de tassen van Saint Laurent waren een paar jaar alléén rechthoekig en gestructureerd. Waarvan de Sac de Jour een van hun bestsellers is. Maar de trend van alleen maar strakke minimalistische tassen is voorbij. Daarom heeft Saint Laurent de Sac de Jour nu ook in ‘souple’: dezelfde tas maar dan met een fijne slouchy casual uitstraling. 

Saint Laurent Sac de Jour souple nano royal blueSac de Jour Souple nano in royal blue 1650 euro

De Sac de Jour 2.0

De Sac de Jour was een van de eerste tassen toen in 2012 het merk Yves Saint Laurent werd veranderd in Saint Laurent. Een nieuwe kortere naam en de stijl van Saint Laurent werd ook vernieuwd. De Sac de Jour lijkt te zijn geïnspireerd op de Hermès Birkin, maar dan een stuk moderner en voor een ‘jongere’ doelgroep.

De nieuwste Sac de Jour Souple is meer casual dan de originele en daardoor ook een stuk stoerder vind ik. De Sac de Jour Souple heb je in ook in drie maten; nano, baby en small. De tassen zijn gemaakt van soepele leersoort met grove nerf. Omdat het leer soep is, wordt de tas sneller slouchy.

Saint Laurent Sac de Jour souple nano dark pinkSac de Jour Souple nano in dark pink 1650 euroSaint Laurent Sac de Jour couple baby earthSac de Jour Souple baby in earth 2150 euroSaint Laurent Sac de Jour souple baby lipstick redSac de Jour Souple baby in lipstick red 2150 euro
Saint Laurent Sac de Jour souple blackSac de Jour Souple small in black 2450 euroSaint Laurent Sac de Jour souple chalkSac de Jour Souple small in chalk 2450 euroSaint Laurent Sac de Jour souple khakiSac de Jour Souple small in khaki 2450 euroSaint Laurent Sac de Jour souple black embossed crocodileSac de Jour Souple small in embossed crocodile 2250 euro

Bekijk alle tassen van Saint Laurent in de webshop van Saint Laurent. Liever de tas in het echt zien? Saint Laurent shop je in Nederland in de Saint Laurent boetiek in de Bijenkorf Amsterdam, of bij Shoebaloo, Paul Warmer en Caesar Donna.

Vorige post Volgende post

Lees ook