Schoenen

Nieuwe merken spotten in Hongkong

Lane Crawford Hongkong

Na een kleine break vanwege mijn vakantie ben ik weer terug met het eerste artikel van dit jaar. Ik was in Hongkong waar je echt super goed kan shoppen in 1 van de vele malls. Maar je hebt daar (en ook in andere landen in Azië) het warenhuis Lane Crawford met een geweldig assortiment. Daar spotte ik een aantal nieuwe merken.

Lane Crawford avec modérationSlippers van Avec Moderation bij Lane Crawford

Lane Crawford is een mini warenhuis met heel veel (voor mij) nieuwe merken. Jammer dat je in Azië maar tot schoenmaat 39/40 kan kopen. Bij Lane Crawford keek ik mijn ogen uit en werd stiekem een beetje hebberig. Goed nieuws is dat de meeste merken ook een webshop hebben of via een andere winkel te koop zijn. Je hoeft dus niet meteen een retourtje Azië te boeken.

Lane Crawford is geen warenhuis zoals de Bijenkorf met alleen maar grote namen, maar een beetje zoals Browns in Londen, Colette in Parijs of Antonia in Milaan. Klein maar verfijne en (nog onbekende) designers liggen naast internationale merken zoals Céline, Christian Louboutin en Jimmy Choo.

De merken die er voor mij uitsprongen waren ondere andere Avec Moderation, Gray Matters, Stella Luna, Rodo en LOQ. Te bestellen via Lane Crawford, maar als je verder op internet zoekt, kom je gelukkig ook andere Europese webshops tegen.

Rod black bootsRodo enkellaarzen met versierde hakAvec Modération slippersAvec Moderation harige slippersGray Matters Micol plum ankle bootsGray Matters enkellaarsjesLOQ Ankle bootsLOQ enkellaarzen met blokhakStella Luna bow sandalsStella Luna sandalen

Als je op vakantie bent, ga dan altijd even kijken in de lokale boetiekjes en warenhuizen want wie weet ontdek je nog een nieuw tof merk!

Vorige post Volgende post

Lees ook