Tassen

Nieuwe Prada tassen voor herfst 2016

Prada nieuwe tassen fw16

Vroeger wilde ik dolgraag een Prada tas. Want ja Prada was chic, duur en ja gewoon Prada <3. Maar toch doet Prada het tegenwoordig niet meer zo goed op tassengebied. Ja de Prada Lux Tote is een klassieker. Maar iets nieuws en buzzworthy heb ik al lang niet meer gezien. Jammer want Prada is wél een van de grote modehuizen van Italië met echt een eigen stijl. Voor komend seizoen zijn er twee nieuwe Prada tassen. Zouden dit de nieuwe it bags worden?

Prada Cahier tassenPrada Cahier bag redDe Prada Cahier tas

Prada verwelkomt volgend seizoen twee nieuwe tassen: de Cahier en Pionnière. Twee wat kleinere crossbody tassen. De Cahier, boek in het Frans, is geïnspireerd op antieke boeken. En dat zie  je heel duidelijk al vind ik het ook lijken op een schatkist. De tas lijkt een opengevouwen boek afgewerkt met metaal. Maar het is dus een leren tas afgewerkt met goudkleurige hardware. Klinkt als een gimmick maar het is mooi gedaan.

De Pada Cahier tas kost 2400 euro.

Prada Pionierre tassenPrada Pionierre bag whiteDe Prada Pionièrre tas

De Pionnière is eigenlijk heel simpel model. Een kleine crossbody met als enig opvallend detail de goudkleurige hardware bovenop de tas en aan de schouderband. Het model heeft iets weg van een saddle bag maar dan wat strakker. Het Prada logo is ook duidelijk aanwezig op de Pionnière.

De Prada Pionnière tas kost 1700 euro.

Deze nieuwe Prada tassen zijn nu te koop via Prada.

Vorige post Volgende post

Lees ook