Tassen

De nieuwste Burberry rugzak

Burberry rugzak nylon monogram via hbz

Burberry is back(pack)! Het Engelse merk was voor mijn gevoel een beetje ingedut. Natuurlijk zijn hun trenchcoats klassiekers, maar echte musthave tassen hebben ze al lang niet meer gemaakt. Want de signature Burberry ruit is toch wel passé. Maar voor dit seizoen creëerde Burberry Prorsum (de hippere lijn) een echte buzz met de nylon rugzakken. Mét monogram, hoe cool?

Burberry rugzak nylon monogramIk heb alvast mijn versie gemaakt 😉

Het was een goeie stunt van Burberry om alle modellen tijdens de show een rugzak met persoonlijk monogram te geven. In de dagen en weken na de show zag je ineens overal de nieuwe Burberry rugzakken. En als modellen een item veel blijven dragen, dan moet het wel tof zijn. Want gaan we allemaal niet voor die understated off duty modellenlook?! En nu zijn ze dan eindelijk ook voor ons te koop.

Deze rugzak is verkrijgbaar in verschillende maten; small, medium en large. Ze zijn gemaakt van nylon in vier kleuren en afgewerkt met leer. Misschien doen ze je denken aan een suffe rugzak van vroeger, maar als je goed kijkt zijn de schouderbanden ook afgewerkt met een fijne goudkleurige ketting, is het leer geen gewoon leer maar saffianoleer en lijkt het nylon wel prachtig glanzend satijn. De details zijn gewoon net wat fraaier bij deze designerrugzak.

Burberry Prorsum backpack small redSmallBurberry Prorsum backpack medium ink blueMediumBurberry Prorsum backpack large blackLarge

Een ander pluspunt is het gewicht van deze tassen. Omdat ze gemaakt zijn van nylon wegen ze ook maar zo’n 1.5 kilo. Dat is echt extreem licht vergeleken met andere leren tassen. Perfect voor op reis of voor werk. En het maakt deze tassen ook niet extreem duur voor een designertas. De small kost 895 euro, de medium 995 euro en de large 1095 euro. Wil je je monogram toevoegen? Dat kan voor 65 euro extra.

Shop deze Burberry rugzak nu via Burberry. Natuurlijk shop je deze tassen (wel zonder monogram!) ook via Net-a-Porter.

[Header via Harper’s Bazaar]

Vorige post Volgende post

Lees ook