Schoenen

Nike Sweet Schemes collectie

Nike City collection Sweet Schemes

Nike heeft voor deze herfst een hele kleurrijke en smakelijke nieuwe collectie Air Max 90 sneakers bedacht. De Nike Sweet Schemes collectiestaat in het teken van de signature snoepjes en drankjes uit New York, London, Shanghai, Milaan, Tokyo en Parijs. De kleuren zijn geen typische herfstkleuren, ze zijn juist heel zoet en pastellerig. Sweet!

Nike City collection Sweet Schemes London Eton MessLondon – Eton Mess

De vorige City Collection van Nike stond in het teken van bloemen. Nu zijn het drankjes en andere lekkernijen. En die zijn erg goed gekozen. Eton mess is bijvoorbeeld een heerlijk simpel Engels toetje en in Milaan drink je altijd een aperitiefje voor het eten. En wie kent de befaamde New York cheesecake niet? Ik lik mijn vingers al af bij het idee. Parijs staat natuurlijk voor de macarons. Heel erg lekker maar ook zó slecht. Gelukkig zijn deze sneakers iets beter voor de lijn.

Nike City collection Sweet Schemes Milan AperitivoMilan – AperitivoNike City collection Sweet Schemes New York Strawberry CheesecakeNew York – CheesecakeNike City collection Sweet Schemes Paris MacaronParis – Macaron
Nike City collection Sweet Schemes Shanghai Must Win CakeShanghai – Must Win Cake
Nike City collection Sweet Schemes Tokyo Harajuku CrepeTokyo – Harajuku Crepe

De sneakers zijn alle zes verschillend in kleur, motief en materiaal gebruik. Dat is al een groot verschil ten opzichte van de vorige collectie. Sommigen zijn best wat heftig, zoals Parijs en Shanghai. Anderen zijn juist weer heel neutraal en draagbaar, zoals New York en Tokyo. Een ander leuk detail is dat op de binnenzool staat: threat yourself. En zo is het maar net. Af en toe jezelf verwennen moet best kunnen.

Deze Nike Sweet Schemes collectie is vanaf morgen 18 september te bestellen via Nike.com en via geselecteerde winkels. De prijs van deze sneakers zal liggen rond de 150 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook