Tassen

Off-White Binder Clip tas

Off-White binder clip tas blue

Er is een nieuwe kandidaat voor de it-bag van 2017! Het relatief jonge merk Off-White (sinds 2014) van Virgil Abloh is hot. Abloh was Kanye West’s creative director en dat zorgde deels voor de hype van zijn eigen merk. De Off White Binder Clip tas is een van de eerste echte Off-White tassen. Maar het moet wel je stijl zijn. Hou je van streetwear dan is deze tas wel iets voor jou.

Off-White binder clip tasIn roze of rood via de Bijenkorf 743 euro

De eerste post op Instagram van deze tas op het account van Off-White kreeg de eerste paar uur al meer dan 35.000 likes. Nu is dat geen garantie dat de tas ook goed verkoopt. Maar veel kleurcombinaties verkopen toch wel erg snel uit. En ja dan kan het goed zijn dat je met de nieuwste it-bag te maken hebt.

Deze tas is de perfecte update van je outfit. Abloh stopt de juiste dosis streetwear in een verder simpelen en klassiek ogende leren tas. Het heeft de typische Off-White elementen zoals de industrieel ogende schouderriem met logo. Ook de binder (papierklem) valt op als sluiting aan de voorkant. Je mag weer gezien worden met grote opvallende logo’s dus dat verklaart ook wel de populariteit van deze tas.

En is de schouderband met logo iets te uitgesproken voor je? Geen probleem, er zit ook een effen leren band bij. Dan wordt de tas een stuk simpeler. Maar die band maakt de tas juist zo leuk vind je niet?

Off-White binder clip tas yellow Off-White binder clip tas silver Off-White binder clip tas blue Off-White binder clip tas blackIn verschillende kleuren via Off-White vanaf 770 euro

Shop de Off-White Binder tas via Off-White.com of via de Bijenkorf. Wees er snel bij want populaire kleurcombinaties zijn binnen no time weg.

[Header via Instagram]

Vorige post Volgende post

Lees ook