Over The Bag Hoarder

Hi! Leuk dat je hier bent! Op zoek naar een nieuwe tas? Of wil je advies of je dat ene paar pumps moet kopen of niet? Of wil je lekker browsen door de nieuwste designercollecties? Ik help je graag! Stuur een mail naar hello@thebaghoarder.com of laat een reactie achter.

The Bag Hoarder (TBH) is de eerste Nederlandse blog over high end en designerschoenen en tassen. Ik breng sinds 2014 een ode aan alle prachtige schoenen, tassen en accessoires waar je als shopaholic over kan dromen. Tegelijkertijd is TBH de ultimate shopping guide, want een goede shopaholic shopt er ook flink op los.

tbh Céline collectie trio pouchAlles wat met schoenen en tassen te maken heeft zal voorbij komen op the Bag Hoarder.

Let’s get in touch!

Wie is the Bag Hoarder?

Ik ben Jadwiga, 30 jaar, copywriter en 24/7 shopaholic met al jaren een zwak voor de mooiste schoenen en designertassen. Ik kan uren dromen over potentiële aankopen. Als ik eenmaal mijn zinnen heb gezet op een bepaald model, dan moet en zal ik die tas of schoenen zo snel mogelijk in mijn bezit krijgen. Zo is mijn huidige crush een Chanel Boy bag en de Céline Trotteur.

Op TBH deel ik graag mijn passie en help ik je met het vinden van die ene mooie (designer)tas of schoenen. Zoek je hier alle artikelen over je favo merk.

Vragen, opmerkingen of wil je samenwerken? Je kan mij bereiken op hello@thebaghoarder.com.

Ik vertel ook graag over tassen op mijn YouTube-kanaal

Zakelijke info

KvK 63493683

PR aanvragen: hello@thebaghoarder.com

[xyz-ihs snippet=”Adsense-banner”]