Tassen

Sale finds: Alexander Wang tassen

Alexander Wang Rockie mint

Als je een tas wilt kopen dan is de uitverkoop hét moment om toe te slaan. Als je genoeg geduld en doorzettingsvermogen hebt, dan kan je echt goede dingen vinden. Of je nou een tas voor erbij wilt hebben, of je wilt je eerste echte designertas kopen. This is the moment! Als je bij de laatste groep mensen hoort (exciting! je eerste designer bag!) dan ben je misschien wel geïnteresseerd in de tassen van Alexander Wang. Ze zijn jong en hip, bezitten de juiste coolheidsfactor, zijn niet heel bizar duur en modellen zoals de Rocco gaan al een tijdje mee en hebben hun staying power al bewezen. De Bijenkorf heeft op dit moment 30% korting op een flink aantal Alexander Wang tassen dus dat is extra aantrekkelijk. Ik laat je er vandaag een paar zien.

Alexander Wang Rocco

Als eerste laat ik je kennismaken met de Rocco familie. Deze tas zorgde er min of meer voor dat Alexander Wang tassen halverwege van 2009 heel erg populair werden. De Rocco heette toen nog de Coco maar die naam moest veranderd worden omdat het teveel deed denken aan een bepaald Frans modehuis. Uiteraard was deze tas zo populair dat de tas in het begin overal uitverkocht was. Dat is toch wel een van dé tekenen dat het om een potentiële nieuwe IT bag zou gaan. Zo populair als de Céline mini luggage of de Fendi Baguette is deze tas nooit geworden helaas. Een van de redenen dat deze sporty chic tas zo populair werd is naast het typische pebbled leather en de studs, de prijs. Met een prijskaartje van 930 euro zit de Rocco in de contemporary designer categorie. De prijs zit onder alle grote luxe merken maar is weer net wat duurder dan een Michael Kors of Marc by Marc Jacobs tas. Prima prijs dus en ze mikken ook op een publiek dat Michael Kors net wat ontgroeid is. Het kleine broertje van Rocco is de Rockie, een klein schattig tasje maar met dezelfde looks en de zo kenmerkende studs aan de onderkant.

Alexander Wang Rocco grey Alexander Wang Rocco rose metallic goldRocco van 930 euro voor 651 euro

Alexander Wang Rockie

Alexander Wang Rockie red Alexander Wang Rockie pinkRockie van 800 euro voor 560 euro

Alexander Wang Diego

Ook de Diego bucket bag (daar heb je ‘m weer!) werd in 2009 geïntroduceerd en is een stuk minder populair dan de Rocco, maar is nog steeds een erg mooie tas. Ook deze tas heeft weer de voor Alexander Wang zo kenmerkende rijen met studs. Dit detail is veel nagemaakt maar de uitvoering is nooit zo mooi als bij de tassen van Wang. Ik zou dan ook altijd voor the real deal gaan.

Alexander Wang Chastity Diego red Alexander Wang Chastity Diego camel Alexander Wang Chastity Diego blueDiego bucket bag van 880 euro voor 616 euro

Alexander Wang Lia

Alexander Wang maakt naar de casual tassen zoals die ik hierboven liet zien ook wat minimalistische modellen. De Lia is daar een goed voorbeeld van, maar altijd mét de zo bekende stud.

Alexander Wang Chastity Lia satchel powder pinkLia satchel van 800 voor 560 euro

Sinds twee seizoenen maakt Alexander Wang ook een aantal andere tassen. Die weer een stuk strakker zijn dan alle voorgaande tassen, missen de studs maar hebben wel andere metalen versieringen.

Alexander Wang Marion

Alexander Wang Marion greyMarion schoudertas van 730 euro voor 511 euro 

Alexander Wang Chastity

Alexander Wang Chastity powder pinkChastity clutch van 330 euro voor 231 euro

De bovenstaande tassen zijn nu in de sale verkrijgbaar bij de Bijenkorf, maar op=op!

Vorige post Volgende post

Lees ook