Schoenen, Shoe Sunday

Sneaker top 10 van november

sneaker top 10 metallic

Het is alweer even geleden dat ik een sneaker top 10 van dit moment samenstelde. Sneakers zijn echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ik kan me niet voorstellen dat je niet minimaal één paar sneakers hebt. Tijdens het browsen naar nieuwe sneakers viel mij op dat er nu wel heel veel metallic sneakers te koop zijn. Zou het komen door de feestdagen? Kijk mee naar de top 10 sneakers van november.

Asics gel lyte holiday pack goldAsics Gel Lyte V Holiday via Pro-Shoes 129,99

Metallic schoenen zijn een trend, ik schreef er een tijd terug al over. Maar ik weet bijna zeker dat het grote aanbod van metallic sneakers komt door de aankomende feestdagen. Van goud tot zilver tot subtiele glitters; je hoort er de komende tijd niet bij als je geen kerstbal aan je voeten hebt.

Bij wijze van spreken dan he? De gouden sneakers van Asics zijn niet geheel toevallig uit de Holiday Pack serie. Dit is een speciale collectie voor de feestdagen. Vind je dit toch te heftig? Geen nood, eigenlijk alle modellen die ik heb gevonden zijn ook in neutrale tinten verkrijgbaar.

Converse All Stars chrome goldConverse All Star Chrome sneakers via Net-a-Porter 85 euro

Stella McCartney steel BinxStella McCartney Steel Binx via Stella McCartney 345 euro
Golden Goose starter sneakerGolden Goose sneakers via Mayke 439 euroAnd Other Stories silver sneakersZilveren sneakers via & Other Stories 125 euroMyswear Vyner custom sneakersMyswear Vyner sneakers via Farfetch 430 euroNew Balance sneakers goldNew Balance 410 sneakers via ASOS 89 euroPull and Bear gold sneakers Gouden sneakers via Pull and Bear 29,99 euro
Valentino open sneakers pink goldValentino Open sneakers via Valentino 470 euro
Adidas ZX flux sneakers goldAdidas ZX Flux sneakers via Adidas 95 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook