Tassen

Sophia Webster tassen

Sophia Webster tassen Vivi coral

De Britse Sophia Webster weet wat vrouwen willen die zichzelf en de mode niet zo serieus nemen. Ze ontwerpt voor vrouwen die niet bang zijn voor felle (neon)kleuren. Haar stijl is meisjesachtig (hoi overdosis roze!), maar zeker niet kinderachtig. Naast schoenen ontwerp ze sinds een tijdje ook tassen. En die zijn net zo knap en vrolijk als haar schoenen. Als je van haar accessoires niet blij wordt, dan weet ik het ook niet meer!

Sophia Webster tassen ClaudiClaudi Flamingo tas 535 euro

2016 is een goed jaar voor Sophia. Ze won de BFC Vogue Designer Fashion Fund en opende haar eerste echte winkel in Londen. Haar focus lag vanaf het begin op schoenen, maar ze experimenteert met tassen en inmiddels heeft ze toch wel een echt collectie met verschillende modellen. Flamingo’s zijn min of meer haar trademark geworden, zie ook de Coco pumps, dus een bijpassende tas was een logische volgende stap. Een ander thema dit seizoen is de zee en voila zie daar de Vivi tas met koraal.

De prijzen liggen rond de 500 euro en dat is een prima prijs voor een leren tas van een upcoming designer zoals Sophia Webster.

Sophia Webster tassen Vivi coralVivi tas met neonkleurig koraal 575 euroSophia Webster tassen Clara clutchClara clutch met strass 475 euroSophia Webster tassen don't be jellyDon’t be Jelly clutch 475 euroSophia Webster tassen FlossyFlossy clutch 325 euroSophia Webster tassen IzzyIzzy shopper 395 euro
Sophia Webster tassen Romy bucket bagRomy bucket bag  695 euro
Sophia Webster tassen ViviVivi tas met vissen en koraal 575 euro

In Nederland zijn de schoenen van Sophia Webster te koop in de Bijenkorf Amsterdam. Verder shop je Sophia Webster via haar eigen website of natuurlijk via Net-a-Porter en Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook