Tassen, TBH Tech

TBH Tech: De Voye clutch

Voye clutch kickstarterJe kent het wel; je telefoon gaat maar je kunt ‘m niet snel vinden omdat je iPhone ergens onderin je tas zit. Heel erg irritant en vast heel herkenbaar. Zou het misschien niet fijn zijn als je iPhone een clutch is zodat je je telefoon altijd bij de hand hebt? De bedenkers van Voye denken van wel. Zij hebben een clutch ontwikkeld dat ook meteen een handig hoesje is voor je telefoon én waar je de rest van je spullen in kwijt kan. De Voye is nu een project op Kickstarter. Is jouw interesse ook gewekt?

Zie hier het filmpje op Kickstarter van dit handige tasje

De Voye is ontworpen door twee vrouwen die bovenstaand probleem herkennen en daar iets aan willen doen. De Voye is een strak klein tasje waar je je iPhone aan de voorkant inschuift. Als je een berichtje krijgt, wordt gebeld of een foto wilt maken dan hoef je je telefoon niet uit de tas te halen. Je hoeft nooit meer te zoeken! De tas licht op bij een notificatie en je kunt gewoon foto’s blijven maken door een handige uitsparing aan de achterkant. Ondanks dat de tas iets groter is dan je iPhone ligt het nog steeds fijn in je handen.

Voye clutch kickstarterHet ontwerp is strak, hip en zou prima als gewone clutch door kunnen gaan. Maar eigenlijk is het handige gadget. De Voye is erg mooi vormgegeven. De combinatie tussen zwart leer en goud is altijd goed en persoonlijk ook een van mijn favoriete combinaties. Een van de twee initiatiefneemsters van de Voye is ook een fashion en productontwerper en dat zie je. Het kleine tasje ziet voor een iPhone gadget gewoon goed uit.

Voye clutch kickstarterEr is echt aan alles gedacht. De V aan de voorkant licht op als je een berichtje krijgt, aan de zijkant is er een koptelefoonaansluiting en als je een foto wilt maken blijft de inhoud veilig op zijn plek door een aantal magneten. De stevige vorm zorgt er ook voor dat je iPhone goed is beschermd. Mocht je je tas per ongeluk laten vallen dan vangt de clutch de klappen op. Dat is nog eens een multifunctioneel hoesje. De Voye is nu in twee uitvoeringen verkrijgbaar voor zowel de iPhone 5/5s als de nieuwste iPhone 6.

Ik vind de Voye best een handige uitvinding. Niet voor iedere dag maar voor erbij lijkt het mij best handig. Lijkt het jou ook wat? Bekijk de Kickstarter campagne of koop voor 99 CA$ een eigen Voye voor de iPhone5. Zou dit het begin zijn van een nieuwe iPhone-als-tas trend?

Vorige post Volgende post

Lees ook