Schoenen, Shoe Sunday

Tom Ford Padlock pumps

Tom Ford padlock pumps patent black

Alles wat Tom Ford aanraakt lijkt in goud te veranderen. Hij kan goed ontwerpen, dat bewees hij wel bij Gucci, en zelfs regisseren. A Single Man is een van de stijlvolste films die ik heb gezien. Sinds kort is Tom Ford te koop bij Net-a-Porter en Mytheresa. De accessoires van Tom Ford zijn dus ineens een stuk bereikbaarder. Dat is mooi, want zo kan je bijvoorbeeld zijn signature schoenen, de Padlock pumps, eenvoudig bestellen. Tijd om deze pumps eens goed te bekijken.

Tom Ford padlock pumps patent black detailsIn zwart lakleer via Net-a-Porter 790 euroTom Ford padlock pumps blackIn zwart gepolijst leer via Net-a-Porter 890 euro

De stijl van Tom Ford is álles behalve ingetogen. Zijn stijl is stoer, maar vooral héél erg sexy. Daar stond hij bij Gucci al bekend om. Het merk staat ook wel bekend om zijn torenhoge prijzen. Waar de meeste luxe merken ongeveer in dezelfde prijscategorie zitten, zit Tom Ford vér daar boven. Zo beginnen zijn schoenen bij zo’n 700 euro en kunnen oplopen tot een paar duizend euro. Zo gaat zelfs richting de prijzen van Hermès. Dat is best gewaagd voor een jonge designer zonder een enorme heritage maar mét reputatie. Maar zijn zijn schoenen het waard?

Tom Ford padlock pumps patent nudeIn nude lakleer via Net-a-Porter 790 euroTom Ford padlock pumps brown suedeIn bruin suède via Mytheresa 890 euro
Tom Ford padlock pumps whiteIn wit leer via Mytheresa 890 euro

De Tom Ford Padlock pumps zijn een hele verschijning. De hak meet zo’n 10 centimeter en het puntje is goudkleurig. De Padlock pumps komen niet voor niets aan de naam, om het enkelbandje hangt een slotje én een sleutel in T-vorm. Nog een ander leuk detail: de zool is ook versierd met de tandjes van een rits. Dat is nóg zon typisch Tom Ford detail.

Of deze schoenen bijna 900 euro waard zijn, is helemaal aan jou! Ik vind ze toch ietsje te duur om eerlijk te zijn.

Deze Tom Ford Padlock pumps (en meer!) koop je nu via Net-a-Porter of Mytheresa. In Nederland verkoopt onder ander PL-Line in Maastricht Tom Ford.

Vorige post Volgende post

Lees ook