Schoenen, Trend

Trend: Metallic schoenen

Miu Miu metallic purple pumpsAugustus is een periode van overgang; we gaan van de zomer naar de herfst en van de sale naar de nieuwe collectie. Door het wisselende weer (help! regen!) en alle nieuwe trends is het soms lastig om te kiezen wat je aantrekt ’s ochtends. Want die crop top met flatform sandalen lijken misschien leuk, maar niet als er regen is voorspelt. Een van de trends van dit najaar die je nu al prima kan toepassen in je in-between-seasons-garderobe is de metallic trend. Want glitters en glansjes zijn heus niet alleen bedoeld voor de decembermaand. Deze 10 exemplaren waaronder deze prachtige Miu Miu pumps doen het prima deze maand.

Ik ben zelf net een ekster, ik houd van alles wat glimt en fonkelt. Dat zou je misschien niet verwachten aangezien ik meestal kies voor basic black. Maar diep in mijn hart houd ik wel van wat glitter en glamour. Natuurlijk wil ik er niet bijlopen als een van de Toppers of een Russische dame van lichte zeden. Daarom kies ik voor de gedimde variant; metallic! Met metallic schoenen kan je nog steeds genoeg shinen zonder dat je overdressed bent. Goud en zilver zijn natuurlijk de makkelijkste metallic opties, maar vergeet blauw of paar zeker niet. Die kleuren zijn minstens net zo chic.

Roger Vivier blue metallic chips flatsRoger Vivier flats met Swarovski via Luisaviaroma 750 euro

In augustus is het weer zo wisselend dat je het ene moment nog prima je zomerse sandalen kunt aantrekken maar op het andere moment is het al tijd voor herfstige laarzen. We’ve got you covered!

Hermès Oran sandals bronze Hermès Oran sandalen via Hermès 450 euro

Givenchy metallic bronze birks sandalsGivenchy sandalen via Net-a-Porter 650 euro

Giuseppe Zanotti Daddy goldGiuseppe Zanotti Daddy enkellaarzen via de Bijenkorf 595 euro

Michael Kors Kiera gold flatsMichael Michael Kors ballerina’s via de Bijenkorf 134,95 euro

Een mooi of bijzonder paar schoenen kan mijn hele dag goed maken. Want wat is nou fijner dan de hele dag staren naar je favoriete paar schoenen? Met een van deze zilverkleurige schoenen krijgt je dag, wat er ook gebeurt,altijd een silver lining.

Saint Laurent metallic sneakersSaint Laurent sneakers via Net-a-Porter 390 euro

Christian Louboutin cross street silver sandalsChristian Louboutin Cross Street pumps via Christian Louboutin 645 euro

Gianvito Rossi Plexi pumps silver blackGianvito Rossi Plexi pumps via Matches 495 euro

Vans authentic silver sneakersVans Authentic sneakers via ASOS 75 euro 

Vorige post Volgende post

Lees ook