Schoenen, Tassen, Trend

Trend: zomerse accessoires met fruit

Dolce & Gabbana medium Sicily pineapple

Het is bijna lente dus dan hebben we spontaan zin in allerlei vrolijke motiefjes. En wat doet je nou meer aan de lente en zomer denken dan een tas met een bananenprint of pumps met een ananas? Precies, en daarom zijn Dolce & Gabbana, Charlotte Olympia en Zara zijn dit seizoen je beste vriend. Nu nog een drankje erbij en ik ben klaar voor de zomer.

Dolce & Gabbana medium Sicily pineappleDolce & Gabbana medium Sicily via D&G 1750 euroDolce & Gabbana pineapple heel sandalsDolce & Gabbana Cady sandals met ananashak via D&G 1495 euro

Eén print stijgt er dit jaar met kop en schouders bovenuit: de ananas. In je interieur was de ananas al langer een bestseller. Van een grote gouden ananas in je boekenkast tot de ananasplant die overal uitverkocht is (ik zoek er ook nog steeds een). Maar de ananas komt dit seizoen ook terug in de mode. En Dolce & Gabbana spant de kroon met een hele ananaslijn. En bij D&G hebben ze het begrepen, de buitenkant van de ananas is leuk, maar de mooie gele binnenkant van de ananas verdient ook aandacht.

Charlotte Olympia laat zich door al het zomerfruit inspireren, aardbeiden, watermeloenen, bananen en ananassen. Je ziet ze terug in de lentecollectie.

Charlotte Olympia Kitty fruit flatsCharlotte Olympia raffia Fruit Kitty flats via Charlotte Olympia 535 euroCharlotte Olympia Banana clutchCharlotte Olympia bananen clutch via Charlotte Olympia 565 euro Zara satin watermelon slidesZara satijnen sandaal met glitter meloen via Zara 49,95 euroMange sneakers ananasMango canvas sneakers met ananas en sterren via Mango 39,99 euroGianvito Rossi satin pumps cherryGianvito Rossi satijnen pumps met kersen via Mytheresa 695 euroEspadrij pineapple espadrillesEspadrij espadrilles met ananasprint via Zalando 74,95 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook