Schoenen

Uterqüe schoenen sale winter 2015

Uterqüe schoenen sale winter 2015

Het Spaanse Uterqüe is het chique en luxere zusje van Zara en is mijn favoriete highstreet merk van dit moment. En niet alleen van mij, ook Koningin Maxima is fan. Want Uterqüe heeft echt een steengoede collectie schoenen (én ready to wear en accessoires) die nu ook nog eens on sale is. Volgende week ben ik toevallig in Valencia en ik kan niet wachten om een van deze schoenen te shoppen.

Uterqüe schoenen blue ankle bootsEnkellaarzen van 175 vo0r 129 euro

Het liefst kocht in ál deze schoenen maar helaas staat mijn budget dat niet toe. Dat past bovendien ook niet in mijn minikoffer. Maar ik weet zeker dat ik volgende week één van deze paren shop tijdens mijn stedentrip naar Valencia. Maar daar vertel ik je volgende week wel meer over.

Uterqüe red pumpsRode mid heel pumps van 125 voor 79,95 euroUterqüe grey felt bejewelled sandalsSandalen van vilt en stenen van 135 euro voor 99.95 euroUterqüe bejewelled sandalsSuède sandalen met stenen van 345 voor 229 euroUterqüe black Chelsea bootsChelsea boots met lizard-motief van 135 voor 99,95 euroUterqüe burgundy boots Bordeauxrode enkellaarzen van 175 voor 125 euro
Uterqüe black red loafersLoafers met rode zool van 125 voor 79,95 euroUterqüe schoenen zipped bootsBoots met veters en rits van 175 voor 129 euro (lijken op de Acne Linden boots!)
Uterqüe nude track sole pumpsNude pumps met witte trackzool van 125 voor 79,95 euro 
Uterqüe sneakers Tweekleurige sneakers van 125 voor 79,95 euro (lijken op de Balencia Race runners!)

Deze en nog veel meer schoenen shop je via Uterqüe.com. Helaas zit er nog geen Uterqüe winkel in Nederland, maar voor 3.95 wordt de bestelling bij je thuisbezorgd.

Vorige post Volgende post

Lees ook