Schoenen, Shoe Sunday, Shoe vs Shoe

Uterqüe vs Acne Jensen enkellaarzen

Uterqüe vs Acne Jensen boots

Acne heeft een aantal bestellers die volgens mij op heel veel mode (of kerst) wishlists zullen staan dit jaar. Denk aan de warme wollen oversized Canada sjaals, of de Pistol boots die al járen populair zijn. De Jensen laarzen is ook zo’n fijn paar schoenen. De zijn onmiskenbaar Acne; simpel maar met aandacht voor details zoals de kleur en het metalen plaatje bij de neus. Te duur? Ik heb de perfecte dupes van Uterqüe voor je gevonden!

Acne Jensen boots dark brownAcne Jensen boots via Mytheresa 450 euro

Ik heb al wel eens eerder geschreven over de Acne Jensen boots. Het waren mijn perfecte winterlaarzen waar ik al een paar jaar van droomde. Maar toen ik ze aan het eind van deze zomer kocht, waren ze toch niet zo perfect (voor mij althans). Omdat deze laarzen alleen stretch aan de zijkant hebben, kom ik met geen mogelijkheid in deze laarzen. Niet geschikt voor mensen met een hoge wreef dus!

Heel erg jammer voor mij dus. Mocht je daar geen last van hebben en toevallig op zoek zijn naar een lookalike paar voor een goede prijs. Zoek dan niet verder want het luxe zusje van Zara Uterqüe heeft zo’n zelfde paar enkellaarzen. Voor 1/3e van de prijs van de Acne Jensen. Daar word ik nou blij van!

Uterqüe is echt een van mijn favoriete (web)winkels. Het is het luxe zusje van Zara met betere kwaliteit items. Zo zijn de schoenen veelal in Spanje gemaakt. Ze zijn wel iets minder trendy zoals Zara maar ook weer niet zo klassiek zoals het andere ‘familielid’ Massimo Dutti. Als ik in Spanje ben, moet ik er altijd kijken (en kopen). De verzendkosten naar Nederland zijn 3.95 euro dus dat is ook prima te doen als je voorlopig niet naar Spanje gaat.

Uterqüe ankle boots burgundyUterqüe boots via Uterqüe 150 euro

Shop de Uterqüe enkellaarzen via Uterqüe. De Acne Jensen boots in deze kleur koop je via Mytheresa. Mijn favoriete zwarte grained versie van de Jensen boots is verkrijgbaar via de Bijenkorf. En kijk ook op AcneStudios.com voor álle kleuren van deze Jensen laarzen.

Vorige post Volgende post

Lees ook