Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not? Valentino Bodytech Rockstud sneakers

Valentino bodytech rockstar sneakers pink

In 2018 zijn we echt wel wat gewend qua sneakers. Wie had gedacht dat de oversized enigzins lompe Balenciaga Triple S of Speed Trainer sneakers zo ongelooflijk populair zouden worden? Ik niet! Merken brengen nu aan de lopende band ‘lelijke’ sneakers uit in de hoop dat ze de next best thing worden. Maar deze sneakers van Valentino hadden van mij niet in productie hoeven gaan…

Valentino bodytech rockstar sneakers black

Valentino vond een gat in de markt met hun Rockstud lijn. De Rockstud pumps zijn echte klassiekers en de Rockrunner sneakers vind ik een van de weinige designersneakers die écht fijn lopen. Maar bij deze Rockstud sneakers slaat Valentino echt de plank mis wat mij betreft. Het is een sportieve sneaker uit de op hip hop geïnspireerde resort 2018 collectie.

Wat is er allemaal mis met deze sneakers?

  1. Soksneakers zijn hip (zie de Balenciaga Speed Runners), maar de sokken-in-sandalen look is nóóit een goed idee. Gewoon niet doen.
  2. Sowieso is de vorm van deze schoenen voor niemand flatteus.
  3. Je kan ook overdrijven met ‘Rockstuds’. De witte studs op de bandjes zien er goedkoop uit en ook de Rockstuds op de zool vind ik teveel van het goede.
  4. Sneakers met klittenband zijn nooit chic.
  5. Voor 750 euro kan je zo ontzettend veel leuke andere schoenen kopen!

Valentino bodytech rockstar sneakers red

Shop deze Valentino sneakers voor 750 euro via Valentino.

Vorige post Volgende post

Lees ook