Schoenen, Shoe vs Shoe

Valentino vs H&M zwarte kant espadrilles

Valeninto vs H&M lace espadrille

Misschien is het je opgevallen maar ik heb de laatste tijd een zwak voor alles wat Valentino op de markt brengt. Alles is stoer, vrouwelijk en cute tegelijk en ik wil het allemaal hebben! Maar ja, helaas heb ik geen geldboom in de tuin dus ik moet op zoek naar alternatieven. Bij good old H&M vond ik een paar espadrilles die mij heel erg bekend voorkwamen. Vandaag in Shoe vs Shoe zwarte espadrilles van kant van Valentino en H&M.

Espadrilles zijn toch wel de musthave schoenen voor deze zomer. Eerder deze maand schreef ik er al een stukje over. Maar een paar echt goedkope espadrilles had ik toen nog niet gevonden. Tot ik deze H&M espadrilles met zwart kant vond. Die toevalligerwijs wel héél erg lijken op het paar van Valentino dat ik al eerder zag. Beide schoenen zijn eigenlijk vrij simpele en klassieke espadrilles. Waar traditionele espadrilles van katoen gemaakt zijn, zijn deze gemaakt van zwart kant. Ik vind ze daardoor veel mooier dan een standaard espadrille. Als de zon maar geen afdruk achterlaat op je voet!

H&M zwarte espadrilles kant

H&M zwarte espadrilles via H&M 19.95

Normaal gesproken investeer ik liever in een goed paar schoenen. Ik heb er een heleboel dus ik kan ze goed rouleren, dan slijten ze ook minder snel. Maar soms is het fijn om een goedkoop paar aan te schaffen die je een zomer lang kan dragen en daarna kan weggooien zonder dat het pijn doet. Dit H&M paar kost maar 19.95 tegenover 360 euro dat Valentino voor zijn paar schoenen vraagt. Natuurlijk twijfel ik niet over de kwaliteit van Valentino’s en ze zullen langer meegaan dan een seizoen. Maar 360 euro voor wat touw en kant? Nee bedankt, ook al zijn ze héél erg mooi.

Valentino black lace espadrilles

Valentino espadrilles via Valentino 360 euro

 

Vandaag wordt het 23 graden dus ik ga straks even langs de H&M om dit paar Valentino inspired espadrille aan te schaffen. Heb jij al een paar espadrilles gekocht?

Vorige post Volgende post

Lees ook