Tassen

Vetements x Eastpak rugzak

Vetements x Eastpak backpack

Het Franse merk Vetements blijf ik razend interessant vinden. De stijl is niks voor mij en de groep die het mooi vindt, is klein. Maar de manier waarop ze met bestaande merken samenwerken vind ik verfrissend en uiteindelijk sijpelt dit door naar dingen die wij in de Zara’s en H&M’s van deze wereld zijn. Vetements werkte samen met Eastpak voor een Vetements versie van de bekende rugzak.

Vetements x Eastpak backpack

Vetements is misschien wel het meest bekend van de felgele DHL shirts, maar ook van de reflector laarzen of de laarzen met een aansteker als hak. Vetements ligt altijd de nadruk op één detail en daar doen ze iets geks mee. Het is niet altijd even draagbaar, maar apart is het wel degelijk.

En datzelfde trucje passen ze hier ook toe. Ze vergoten de kleine lus aan de bovenkant uit en het is nu van hetzelfde materiaal gemaakt als de schouderband. Het heeft totaal geen functie behalve dat het ‘leuk’ is. Ook het Vetements logo is een zelfde soort patch als het logo van Eastpak. Een gewone Eastpak kost 50 euro, maar deze van Vetements bijna 10 (!) keer zo duur. De kleinste tas kost maar liefst 485 euro.

Shop de Vetements x Eastpak rugzak vanaf 485 euro via Mytheresa of Net-a-porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook