Tassen, What's in my bag

What’s in my bag: Céline Classic Box python

Céline Classic box python red

Ola! Ik ben een aantal dagen in Valencia en het leek mij leuk om een what’s in my bag te maken. Ik heb niet veel bij op zo’n stedentrip. Voornamelijk mijn creditcard, telefoon en lipsticks. Meer heb ik niet nodig om een stad te ontdekken (en te shoppen). Omdat het lekker weer is, nam ik mijn Céline Classic Box in python mee op reis.

TBH Céline Classic box python redIn de botanische tuin van Valencia (nee geen Mexicaanse woestijn :p)

Ik houd echt van deze tas, het was liefde op het eerste gezicht. Ik weet nog dat ik in 2010 in de Bijenkorf keek naar een Céline Mini Luggage en toen zag ik deze tas in grijs python. Wat prachtig, maar véél te duur! Op dat moment hield ik het maar bij de Mini Luggage, niet wetende dat mijn Céline verslaving zich nog zou ontwikkelen haha.

Deze rode tas kreeg ik uiteindelijk voor mijn afstuderen en omdat ie zo bijzonder (kwetsbaar) is, gebruik ik de tas alleen als het mooi weer is of bij een bijzondere gelegenheid.

Céline Classic box python red

In Valencia kocht ik ook de blauwe pompom. Die lijkt verdacht veel op de Fendi bag charms, maar dan véél goedkoper en net zo leuk. Ik ben er erg blij mee.

Vorige post Volgende post

Lees ook