Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Acne Studios Masubi

acne studios masubi

Eén van mijn eerste leren tassen was een zwarte tas met strik. Ik was er toen helemaal verliefd op. Nu draag ik die tas niet meer maar van tassen met een strik gaat mijn hart sneller kloppen. De Acne Studios Masubi tas (clutch, rugzak of crossbody) is een mooi modern alternatief met een traditionele Japanse knoop. 

De Masubi tas heeft naast de opvallende knoop nog iets bijzonders. Je ziet geen stiknaad. Het lijkt alsof de tas als een origami figuur in elkaar gevouwen is en op elk moment uit elkaar kan vallen. Het stugge zwarte leer lijkt wel van papier. Als je héél goed kijkt zie je ook dat de zwarte tas gevoerd is met heel donkerblauw leer.

Ik vind het heel mooi hoe Acne heeft nagedacht over de knoop, de subtiele kleurencombinatie en de afwerking zonder stiksels. Het geeft de tas een simpele moderne uitstraling. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien en dat is ook de kracht van Acne. Ze combineren onverwachte materialen en vormen met elkaar. Zoals bijvoorbeeld de Rope tassen, gemaakt van leer en touw of de Odelia pumps.

acne studios masubi Masubi clutch 1000 euroacne studios masubi Masubi crossbody 900 euroacne studios masubi Masubi shopper 1500 euro

Shop de Acne Studios Masubi tassen via AcneStudios.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook