Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Alexander McQueen Heroine mini bag

Alexander McQueen mini Heroine bag

De ultieme holy grail in de mode is de perfect LBD of little black dress. Vrouwen schijnen daar hun hele leven naar te zoeken en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit jurkje ook nog niet heb gevonden. Geloof mij ik heb héél veel zwarte jurkjes dus dat zegt inderdaad wel wat. Naast jurkjes ben ik altijd op zoek naar de LBB, de little black bag. Deze kleine zwarte klassieker is goede investering, want is voor élke gelegenheid te gebruiken. Voor mij is dit het perfecte excuus om er weer een aan te schaffen. Vandaag staat deze LBB van Alexander McQueen op mijn wishlist. 

Alexander McQueen mini Heroine bag

Deze little black bag is niet helemaal zwart, er zit ook een klein beetje rood in, maar voor mij voldoet deze tas toch aan alle eisen voor een LBB. Het tasje is klein maar groot genoeg voor alle essentials voor een avondje uit. Neutraal genoeg zodat hij bij alle outfits en gelegenheden past. Als laatste is hij door het kralenpatroon uniek genoeg om een plekje te veroveren in mijn collectie. Want ja ook een LBB moet meer zijn dan een gewoon zwart tasje. De gouden ketting is weer een erg klassiek element dat eigenlijk altijd goed is. De herkenbare Alexander McQueen look zorgt natuurlijk ook voor een instant stoere uitraling. Sowieso is de combinatie van zwart met rood voor mij altijd winning.

Alexander McQueen mini Heroine bag

Alexander McQueen heeft een vrij uitgebreide lijn met verschillende Heroine tassen. De naam verwijst heel duidelijk naar de edgy en duistere kant van McQueen. Of misschien verwijst het wel naar de verslavende factor van McQueen, maar misschien is dat mijn eigen inspiratie. De andere modellen uit deze serie zijn een klassieke handtas, shopper en crossbody tas. Deze zijn ook zeker niet verkeerd.

Deze Alexander McQueen Heroine mini bag kost 1795 euro en is verkrijgbaar via de webshop van Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook