Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Anya Hindmarch Frosties clutch

Anya Hindmarch Frosties Kellogg's  clutchVroeger als kind waren ik en mijn zusjes verzot op Kellogg’s cereals. Hoe gekker hoe beter. Er gingen zonder problemen meerdere pakken per week doorheen. Van Fruit Loops tot Rice Crispies tot Honey Pops, I’ve eat them all! Op vakantie plunderden ik en mijn zusjes steevast de lokale supermarkt om nieuwe exotische varianten te ontdekken. Frosties zijn een echte Kellogg’s klassieker en ik at ze het liefst direct uit het pak (het was net snoep!). Ik heb misschien in geen 15 jaar meer Frosties op, maar mijn hart begon sneller te kloppen bij het zien van deze Anya Hindmarch Frosties clutch. Briljant!

Deze clutch is voor mij pure jeugdsentiment, het combineert een fijne herinnering van vroeger (het eten van héél veel cereals) met iets van nu (tassen). Alleen daarom al staat deze clutch op mijn wishlist. De clutch past ook perfect in de accessoires-met-een-knipoog-trend. Charlotte Olympia is wel dé designer die onder andere bekend staat om haar grappige clutches. De tassen van Anya Hinmarch zijn normaal gesproken een stuk serieuzer (of saaier), maar met deze clutch doet ze zeker niet onder voor haar concurrenten.

Anya Hindmarch Frosties Kellogg's  clutchDe clutch is een smal doosje van metaal, ingelegd met blauw slangenleer en bedrukt met een vintage print van een Frosties verpakking. Aan alle details is gedacht, zelfs de streepjescode en de houdbaarheidsdatum staan op de clutch vermeld. Hoe leuk is dat!

Anya Hindmarch Frosties Kellogg's  clutchAnya Hindmarch is een designer uit Londen en is hier in Nederland vrij onbekend. Best logisch aangezien het hier nergens te krijgen is. Qua prijzen is Anya Hindmarch zeker vergelijkbaar met bijvoorbeeld Mulberry. Toen ik begin dit jaar in Londen was heb ik uiteraard ook even gekeken naar dit merk. Ik vond de tassen wel stijlvol (prima voor overdag naar kantoor), maar niet heel spannend. Deze Kellogg’s clutch vind ik echter wel enorm leuk. De onderstaande Coco Pops versie uit de webshop van Anya Hindmarch zelf trouwens ook, maar helaas is deze al helemaal uitverkocht.

Anya Hindmarch Coco Pops Kellogg's  clutchDe Anya Hindmarch Frosties clutch kost 1195 euro en is te koop bij Mytheresa. De Coco Pops clutch koop je in de webshop van Anya Hindmarch, voor meer informatie over de rest van de collectie kan je daar ook terecht.

Vorige post Volgende post

Lees ook