Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Aquazzura Christy flats

Aquazzura Christy flats black

Mijn laatste obsessie op het gebied van schoenen zijn de Aquazzura Christy flats. Flatjes of pumps met veters zie je de laatste tijd best wel veel en het is ook een van de grote trends van dit najaar. Er was eigenlijk nooit echt één model dat mij kon bekoren. Totdat ik de Aquazzura Christy ballerina’s zag op Net-a-Porter. Die moet ik hebben!

Aquazzura Christy flats blackDe zwarte Christy via Net-a-Porter 485 euro

Na lang twijfelen of dit mijn nieuwe schoenen zouden worden, was het zwarte paar ineens uitverkocht. Aargh, balen! Maar wel een beetje mijn eigen schuld, te lang twijfelen over je droomschoenen moet je ook nooit doen. Deze Christy flats zijn misschien wel de populairste schoenen van dit moment. Niet heel gek dat ze bijna overal uitverkocht zijn en er veel copy cats te koop zijn (zoals bijvoorbeeld deze van Topshop of dit nude exemplaar van Zara). Toch vind ik de Christy flatjes het mooiste paar lace-up flats.

Maar wat maken deze flatjes nou tot de allermooiste? De kracht zit in de eenvoud. Het zijn gewone zwarte ballerina’s maar wel heel laag uitgesneden. Doe er een beetje toe cleavage (teen decolleté) en de Christy flatjes bewijzen dat een sexy schoen echt niet per se een paar hoge pumps hoeven te zijn. Omdat de veters maar twee keer over je voet kruisen, voorkom je het ‘rollade’ effect. De gouden platte hak maakt het helemaal af. Ik ben verkocht!

Aquazzura Christy flats leopardDe Christy flats in pony hair met luipaardprint via Net-a-Porter 675 euro

DeAquazzura Christy flats gaan hard. Op dit moment heeft Net-a-Porter en Matches de luipaard versie nog voor 675 euro. Op Moda Operandi koop je de bordeaux versie voor 600 euro. Ben je net als ik op zoek naar de zwarte Christy flats? Dan moet je bij Selfridges en Moda Operandi zijn. Maar ik wacht liever tot Net-a-Porter ze weer op voorraad krijgt.

Vorige post Volgende post

Lees ook