Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: ASOS schoudertas met slangenprint

ASOS schoudertas slangZoek je nog een tas en kan je niet kiezen? Dan is een basic zwarte tas altijd goed. Want een zwarte tas past áltijd overal bij. Een betere reden dan dat heb je niet. ASOS vind ik een hele fijne webshop omdat ie zo ongelooflijk groot is! Ze hebben altijd zoveel leuke dingen dat ik vaak niet weet waar ik moet beginnen met kijken. Toen ik deze grote zwarte schoudertas zag wist ik meteen dat dit zo’n fijne zwarte basic tas zou zijn. En voor de typische lage ASOS prijs hoef je het ook niet te laten.

ASOS schoudertas slangDeze schoudertas van het eigen ASOS merk is een fijne grote tas. De tas is gemaakt van mat zwart leer en afgewerkt met sierlijke goudkleurige ritsen. Het grote hengels is uitgevoerd met een grijs slangenprintje. Het enige minpuntje is dat de tas één groot vak heeft waar ik altijd alles in kwijt raak. Maar daar kan ik best mee leven. Het voordeel van een ruime tas is dat je ‘m heel flexibel kunt indelen. Van boeken tot iPads en van schoenen tot make-up tasjes, alles past er in!

ASOS schoudertas slang

Deze mooie ASOS schoudertas van leer met slangenprint kost nu maar 65 euro. Dat is echt niet duur voor een leren tas! Kijk zeker ook naar de rest van de tassen op ASOS. Die van hun eigen merk hebben echt de perfecte prijs kwaliteit  verhouding. Ik zou ze allemaal wel willen hebben!

Vorige post Volgende post

Lees ook