Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Autograph studded booties

Autograph studded enkellaars

Vandaag in Wishlist Wednesday speel ik een beetje vals. Het betreffende paar heb ik namelijk gisteren aangeschaft. Maar omdat ik deze week in Londen verblijf vond ik het toch wel toepasselijk om iets te kiezen wat ik hier heb gevonden. Deze boots zijn een crossover tussen enkellaarsjes en chelsea boots. Plus ze waren in de midseason sale! Kan het nog beter?

Autograph studded enkellaars

Het zal je niet ontgaan zijn dat Marks and Spencer een van mijn favorieten winkels is de laatste tijd. De prijs-kwaliteitverhouding, zeker van hun luxe lijnen, is geweldig. Ik moest dus ook naar hun enorme winkel aan Oxford Street. Marks and Spencer staat bekend om hun Engelse degelijkheid en dat werd mij gisteren ook zeker weer bevestigd. Ik denk dat 95% van hun collectie echt vreselijk ouderwets of gewoonweg lelijk is. Het kost dus een beetje moeite, maar met genoeg doorzettingsvermogen vind je hier echt mooie dingen voor een zacht prijsje. De schoenafdeling was echt enorm (chaotisch), met ook veel keuze. In de sale vond ik twee paar geweldig paar flatjes, een met een rosé kleurige metalen hak en een in basic black, helaas niet meer in mijn maat. Balen want beide modellen waren super (goedkoop).

Uiteindelijk vond ik dit paar studded booties met drie subtiele gespen. Uiteraard in de sale maar nog wel de duurste uit de hele winkel (het zal eens niet zo zijn). Misschien doen ze je denken aan de Chloé Suzanna booties, maar ik vind dit model zeker een eigen uitstraling hebben. De studs zijn niet erg opvallend en de niet al te hoge hak maakt dat de schoen toch een vrouwelijke uitstraling heeft. De neus lijkt overigens op de foto echt enorm, maar dat is in het echt niet zo gelukkig. Het model, afgezien van de details, lijkt ook erg op het standaard Chelsea boots. En geloof mij, dat is de trend van volgend seizoen als ik hier naar de street style kijk van de hipsters in Londen.

Deze Autograph studded booties zijn ook in Nederland te krijgen voor 77.95  euro via de webshop van Marks and Spencer.

Vorige post Volgende post

Lees ook