Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Balenciaga Ceinture boots

Balenciaga Ceinture boots black

De Balenciaga Ceinture boots zijn samen met de Classic City tassen de klassiekers van dit modehuis. Items die je als modeblogger in huis moet hebben. Nu heb ik geen van beide, ik ben dan ook geen echte modeblogger, maar de Ceinture boots hebben denk ik wel hun staying power bewezen. En naast zwart zijn ze nu ook verkrijgbaar in bordeauxrood en navy blauw.

Balenciaga Ceinture boots black

Misschien kan je je nog wel herinneren dat de Balenciaga Ceinture boots helemaal hot waren. Zoals veel it-shoes was de vraag gigantisch groot. Met het gevolg dat je zelfs op een wachtlijst moest. Hetzelfde effect hadden de Isabel Marant wedge sneakers en de Chloé Susanna boots. De hype is inmiddels over, maar toch blijven het ontzettend toffe stoere laarzen die eindeloos te combineren zijn. Voordeel is ook dat je ze nu zonder problemen kunt bestellen.

De Ceinture boots zijn best wel grof en groot. Een dikke stugge zool met daarboven een bovenwerk van glanzend leer. De gespen zijn goud en zilverkleurig. Opvallend zijn ook de cut outs bij de enkels. Leuk met blote enkels of juist met tuttige sokjes of netkousen.

Het is een wat ouder model, maar de Ceinture boots passen erg goed bij de nieuwe stijl van Balenciaga sinds Dema Gvasalia Alexander Wang opvolgde als head of design. Zijn Vêtements had ook al die grungy jaren 90 look terwijl Wang zorgde voor een sporty/minimalistische look bij Balenciaga.Balenciaga Ceinture boots bordeauxBalenciaga Ceinture boots navy

Shop de Balenciaga Ceinture boots nu via Net-a-PorterMatches of Mytheresa voor 895 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook