Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Céline pull on sneakers

Céline pull on sneakers black suede

The one that got away… Iedereen heeft het wel eens gehad. Dat je een paar schoenen of een tas ziet maar dat je tóch nog even twijfelt. Of het je zal staan, of dat je het eigenlijk toch net iets te duur vindt of dat je het niet nodig denkt te hebben. Soms krijg je daar gigantische spijt van. De oplossing? Toch kopen als je nog op tijd bent! Daarom móet ik dit seizoen deze Céline pull on sneakers hebben.

Céline pull on sneakers instagram/ltws Céline pull on sneakers instagram/ltwsKijk hoe leuk! Bron: Instagram.com/l_t_w_s

Wijsheid komt met de jaren. Maar na een boel miskopen (én gelukkig veel favorieten) vind ik het soms nog lastig om in te schatten of iets een blijvertje is of niet. Dan laat ik in de meeste gevallen het item achter in de winkel. Maar oh wat kan je daar soms spijt van krijgen! Op mijn lijstje met had-ik-ze-maar-gekocht items staan o.a. een paar Valentino Rockstud pumps met 60% korting en een knalroze Céline Mini Luggage.

Waar het misging? Ik moest snel beslissen en ja in theorie kan dat een miskoop worden. Dus heb ik ze niet gekocht. Dat mag niet meer gebeuren zoals je begrijpt.

Deze Céline sneakers heb ik ook al een aantal keer in mijn handen gehad en zelfs gepast. De gewone Céline slip-ons zijn mijn favoriet in de herfst maar toch heb ik deze Céline pull on sneakers nooit gekocht. Terwijl ze hartstikke leuk en comfortabel zijn. Ideaal voor de winter.

Ik moet toegeven dat ik niet direct gecharmeerd was van deze schoenen, maar op Instagram zie je genoeg leuke outfitinspiraties. Ik wil ze toch ook wel graag hebben 🙂

Céline pull on sneakers white Céline pull on sneakers cornflower blue Céline pull on sneakers navy blue Céline pull on sneakers black suede nappaCéline pull on sneakers vanaf 720 euro

Shop deze Céline pull on sneakers onder andere bij de Bijenkorf in Amsterdam. Tip: héél af en toe heeft Yoox Céline schoenen met korting.

Vorige post Volgende post

Lees ook