Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Chanel sneakers

Chanel sneakers tweed white blue

De liefde voor Chanel kan je misschien wel met mij delen. Ik word blij van doorgestikt Caviarleer, tweed en de dubbele C’s. Maar lang niet alles wat Chanel maakt wil ik hebben. Soms slaat ook Chanel de plank mis. Bijvoorbeeld de korte witte suède laarsjes van dit seizoen. Die sla ik met alle plezier over. Maar van de Chanel sneakers van tweed gaat mijn hart wel sneller kloppen. De prijs houdt mij wel nog tegen.

Chanel sneakers tweed white blue red green pvc calfskin Chanel sneakers tweed white blue pvc calfskin

Want 850 euro voor een paar sneakers vind ik toch net teveel. Dat is ongeveer net zo duur als bijvoorbeeld:

En eerlijk is eerlijk, ik geef liever veel geld uit aan een tas dan schoenen. Een tas past altijd en blijft langer mooi. Maar toch, kijk hoe mooi deze Chanel sneakers zijn ?! Ze staan op mijn wishlist voor het geval ik de Staatsloterij win (I Wish…).Chanel sneakers tweed blue

Shop deze Chanel sneakers voor 850 euro via de Chanel boetiek. Bekijk alle sneakers op Chanel.com. De prijzen kunnen verschillen afhankelijk van kleur en materiaal.

Vorige post Volgende post

Lees ook