Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Chanel Square Mini tas

Chanel spring summer 2017 square mini flap bag chevron pink ghwEr staat op dit moment één Chanel tas met stip bovenaan mijn wishlist en dat is de Chanel Square Mini. Maar laat het nou ook net een van de Chanel tassen zijn die super lastig te krijgen is. Waarom? Nou omdat de kleine super schattige Square Mini bij iederéén hoog bovenaan het wensenlijstje prijkt.

Chanel Square Mini ParisBazaarTip: volg personal shoppers zoals ParisBazaar op Instagram en blijf op de hoogte wanneer en welke Square Mini’s te koop zijn

Chanel Square Mini tas

De Chanel Square Mini is een vierkante mini (duh!) versie van de Classic Flap. De tas is iets ruimer dan een WOC maar het is en blijft echt mini tasje. De schouderketting blijft net als de WOC maar één lengte en is niet verstelbaar. Ik vind het een ideaal formaat en het is een fijne aanvulling aan mijn collectie kleine crossbody tassen.

De Chanel Square Mini is te koop vanaf 2360 euro. De prijs is vooral afhankelijk van het materiaal en uitvoering.

Square Mini, urban myth of niet?!

Het is niet zo moeilijk om een Chanel WOC of Boy bag te vinden. Met een beetje geluk vind je de tas de eerste keer dat je naar een Chanel boetiek gaat. Het wordt al wat lastiger als je een specifieke kleurencombinatie wil.

En een Square Mini vinden is nóg veel moeilijker. In sommige Chanel boetieks zijn zelfs wachtlijsten voor deze tas. Maar ja, voor je droomtas moet je iets over hebben vind ik. Toen ik begin dit jaar in Parijs was, ben ik 9(!) naar een Chanel boetiek geweest en nergens hadden ze een Square Mini. Het lijkt wel een urban myth. Maar geloof mij, ze bestaan écht! Kwestie van goed zoeken en volhouden.

Ik ga binnenkort naar Londen en Hongkong en één van de eerste dingen die ik wil doen, is een Square Mini zoeken én hopelijk vinden…

Chanel spring summer 2017 square mini flap caviar blueChanel Square Mini in caviar uit de zomer 2017 collectie

Ga voor een Chanel Square Mini langs bij de Chanel boetiek. En kijk intussen naar alle andere Chanel tassen op Chanel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook