Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Chiara Ferragni loafers

Chiara Ferragni loafers flirting blue

Ik ben altijd wel in voor een gekke of grappige twist in mijn kleding. Mijn stijl is vrij basic (lees: véél zwart) en dan is het soms leuk om iets met een knipoog te dragen. Zoals bijvoorbeeld een opvallende tas of een gek paar schoenen. Niet letterlijk natuurlijk, of misschien toch wel…?! Deze glitzy Chiara Ferragni loafers zijn voorzien van  een échte knipoog. Dit paar loafers laat zien dat mode echt niet altijd zo serieus hoeft te zijn. En dat past perfect bij mij, deze loafers moet ik dus hebben!

Chiara Ferragni loafers flirting gold

Chiara Ferragni bouwt al jaren aan haar eigen imperium. Het schijnt zelfs dat ze tegenwoordig een paar miljoen per jaar verdient! Niet slecht voor een Italiaans meisje dat in 2009 haar blog The Blonde Salad begon. Inmiddels is ze een graag geziene gast front row tijdens fashion weeks, draagt ze altijd de laatste mode (vaak gecombineerd met vintage vondsten), heeft ze 3.6 miljoen (!) volgers op Instagram én heeft haar eigen schoenenlijn. Ik vind haar oprecht een van de leukste bloggers en Instagram celebrity’s om te volgen.

Chiara Ferragni loafers flirting redChiara Ferragni loafers flirting multi

De Flirting loafers zoals deze schoenen officieel heten, zijn gemaakt van leer met heel veel glitters. In zilver, rood, roze, goud en blauw. De kleuren wisselen per collectie, dus volgend seizoen zijn ze misschien anders. Het oog is gemaakt van lakleer en de wimpers van suède. Deze schoenen doen me sterk denken aan de Kitty flatjes van Charlotte Olympia. Deze knipoog loafers zullen je ongetwijfeld veel complimentjes omdat erg opvallend en echt té cute zijn. Ik ga denk ik voor het bovenstaande mulit-colour glitter paar. Chiara Ferragni loafers flirting pink

Deze Chiara Ferragni loafers kosten 175 euro en zijn te koop via de webshop van Chiara zelf, Luisaviaroma en in Nederland bij Paul Warmer. Check trouwens ook de rest van haar collectie (glitter-)schoenen. Van slip ons, tot jellys en van laarzen. Chiara timmert flink aan de weg met haar eigen collectie.

Vorige post Volgende post

Lees ook